reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

NADIAW tobie to dobrze masz slonko za oknem a ja hmurki :(i ziuziu i nie moge sie wystroic w nowe ubranka byyy

RUSAkLO aha to bedziesz Pani Magister:)mi sie niedlugo tez koncza wakacje i powrot do nauki brr

reklama
witam kobitki!!!nieczytam dzis wszystiego bo nie nadrobie... chcialam wam powiedziec ze to najpradopodobniej moja dzidzia jest!!!wymiotowac zaczelam ostatnio okrutnie...i brak apetytu totalny...jutro dowiem sie na 100%
ale moja lekarz dzis powiedzial ze to na 80% fasolka!!
no ale niema co zapeszac zobaczymy!!jak nie to zblizac sie powinna owulacja...baa juz powinnam ja czuc (zawsze mam bole w jajnikach wczesniej) a tu cisza....

caluski!!!

no pewnie ze wam napisze!!!sama sie troszke denerwuje ale staram sie nie myslec...tylko drazni mnie pare spraw ...
i wiesz Malinko...co chwilke sie z kims kloce...to jest straszne...no albo placze z powodu szczurka lub jak ktos ma jakies pretensje do mnie...:(
jesli to nie fasolinka to znaczy ze cos sie popsulo i mam isc na przeglad!!bede miala zrobione wszystkie badania!!
no i co do owulacji...jesli to nie fasolka to moglaby jednak przyjsc bo jak tu sie starac...:(

Hej Dziewuszki!! Wróciłam z udanego baaaaaardzo urlopu!!!
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym ja czekam jeszcze do 22 sierpnia ale pewnie już w tym tygodniu zrobię sobie test. – ten ostatni (na wakacjach) niestety :( :( :(........ – ale spóżniła mi się o 8 dni!!!! Ale teraz chyba czuję że to już AAAAAAAAAAAA!!!!! Albo bardziej chcę niż czuję ;) :laugh:.

Szybko kończe bo mam dziś wizytę u dentysty – trzymajcie kciuki żeby mi wyrwali tego ... pi....pi.... – dokucza mi ósemka już od trzech lat ale teraz przegięła i jej nie chce- wyglądam jak chomik a boli okrutnie.
Nawet tak czuję mój mały skarb, że nie dałam się prześwietlić – być może przeginam trochę z tym czuciem ale............. ;) :laugh:.
Nie macie pojęcia jak mój mąż bardzo pragnie potomka!!!
Buźka PA

Witam serdecznie!

Czekałam 3 lata aż mój luby powie - "tak masz racje kochanie już najwyższy czas"
czy coś w tym stylu, coś co dam i ogromną nadzieje ,że pragnie tego co ja.
I stało sie!!! To było kilka dni temu, a ja jestem bardzo szczesliwa ponieważ już odstwiłam piguły ( których zresztą nie cierpiałam) .Mam 28 lat i mój lekarz mnie poinformował ,że czas oczekiwanie może sie przedłużyć nawet do roku ( o jesuuu..) ze niby w tym wieku to nie jest tak hop siup. Polecił dobrze zacząć sie odżywiać i łykać Folik, nic mi nie mówił ze po antykoncepcyjnych muszę oczyścić organizm czy coś w tym stylu, powiedział że jeżeli chcem zajść za rok to powinnam już zacząc sie starać... sama nie wiem czy mój wiek ma jakieś znaczenie. Fakt koleżanki w moim wieku długo sie starały, ale ja wierze w to że mi uda sie wcześniej.......
pozdrawiam

MADZIUJKA rob tesci rob szybciutko moze jutro?:p ciesze sie ze mialas udany urlop

evifeng postaraj sie o tym tak nie myslec fakt wiek tez ma cos do powiedzenia ale to nie regula ile sie ma lat to szybciej a ile to wolniej

evifeng witaj. Ja jestem ciut młodsza bo mam 26 lat i wiesz co ci powiem raz jeden lekarz straszył mnie kiedy miałam 24 lata, że to już jest późna pora że kobiety nie myślą o dzieciach tylko karierze a, że mój zegar biologiczny tyka. Olałam go z góry na dół poszłam do innej pani gin i powiedziała że mam czas do 30 i że najlepoiej pierwsze dziecko mieć przed 30. No i niestety to samo powiedziała mi moja siostra która jest położnął. Najbardziej zdenerwowało mnie to jak powiedziała że najstarsza dziewczyna rodząca pierwsze dziecko miała 24 lata i że nie zdażaja się starsze. A co tam ja bedę ta pierwszą w tym szpitalu i już. Myśle pozytywnie i mam nadzieje że bedzie wszystko o.k. i tobie tez tego życze.

reklama
Do góry