reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Też tak mam Agutek...coż jestesmy kobietami- burza hormonów:)..ja ostatnio non stop się rozklejam, bo siostry nie ma przy mnie..i baaardzo tęsknię...musze jeszcze w tym roku ją odwiedzić.bo cały czas płacze za nią..Ona też strasznie tęskni za domem...Zawsze jest coś..

AGA WITAJ NA FORUM !!!
Elżbietko, ale piękne zdjęcia :) WOW :o  A tak ślicznie opisałaś, że można poczuć jakby się tam było :)
MAJKO gratulacje Ślubu, jak będziesz miała zdjęcia to pokaż koniecznie :) Życzę Ci szybko fasolki :)

Dokładnie Rusałko oby jeszcze w sierpniu!! Trzeba gonić tych naszych chłopów do roboty!! W końcu kiedyś muszą strzelić najważniejszą bramkę w swoim życiu!!

NO!Swięta prawda;)!
Poki co-mój umiera wciąż w łózku z pilotem w dłoni:)..zaraz pewnie tez położe sie..tylko szybki prysznic o 23 antybiotyk-kolejną dawkę musimy zazyc..i do rana..Mam już dosyć leżenia!..i siedzenia w domu non top!- a wczoraj jeszcze nam sie to lenistwo podobało..dziś mamy dość:)

A mój pracuje obok na kompie. Także mamy komputerowy romantyczny (hehehe) wieczór :)
A co... fajnie tak sobie czasem poklikać...
A może by tak poklikać jakiś inny guziczek? Hmm... pomyślę o tym wieczorem... najlepiej w łóżeczku i przy boku mojego ukochanego :)

Dreams About Baby, każdy ma jakieś smuteczki. Ja dziś dostałam okres i przykro mi było :( Tak więc nie jesteś sama ze smuteczkami. Mam nadzieję że wkrótce wszystkie zafasolkujemy ::)

reklama
EEEEJ dziewczęta-poznałam Izabelkę-nasza Izabelkę widziałam:):):)- a to mała łobuziara..nam sie nie pokazała..ale brzuszkiem pochwaliła sie na innym forum-styczniowych mamusiek;).
Bardzo ładnie wygladasz Izabelko..tak dziewczęco..:)-niewinnie:)

Do góry