reklama
Też tak mam Agutek...coż jestesmy kobietami- burza hormonów..ja ostatnio non stop się rozklejam, bo siostry nie ma przy mnie..i baaardzo tęsknię...musze jeszcze w tym roku ją odwiedzić.bo cały czas płacze za nią..Ona też strasznie tęskni za domem...Zawsze jest coś..
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Dokładnie Rusałko oby jeszcze w sierpniu!! Trzeba gonić tych naszych chłopów do roboty!! W końcu kiedyś muszą strzelić najważniejszą bramkę w swoim życiu!!
NO!Swięta prawda!
Poki co-mój umiera wciąż w łózku z pilotem w dłoni..zaraz pewnie tez położe sie..tylko szybki prysznic o 23 antybiotyk-kolejną dawkę musimy zazyc..i do rana..Mam już dosyć leżenia!..i siedzenia w domu non top!- a wczoraj jeszcze nam sie to lenistwo podobało..dziś mamy dość
Poki co-mój umiera wciąż w łózku z pilotem w dłoni..zaraz pewnie tez położe sie..tylko szybki prysznic o 23 antybiotyk-kolejną dawkę musimy zazyc..i do rana..Mam już dosyć leżenia!..i siedzenia w domu non top!- a wczoraj jeszcze nam sie to lenistwo podobało..dziś mamy dość
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
A mój pracuje obok na kompie. Także mamy komputerowy romantyczny (hehehe) wieczór
A co... fajnie tak sobie czasem poklikać...
A może by tak poklikać jakiś inny guziczek? Hmm... pomyślę o tym wieczorem... najlepiej w łóżeczku i przy boku mojego ukochanego
A co... fajnie tak sobie czasem poklikać...
A może by tak poklikać jakiś inny guziczek? Hmm... pomyślę o tym wieczorem... najlepiej w łóżeczku i przy boku mojego ukochanego
A
Agnezzz
Gość
A ja przy kompie, z czego mąż się wyjątkowo cieszy bo nie będę marudzić, że ogląda meczyk
reklama
EEEEJ dziewczęta-poznałam Izabelkę-nasza Izabelkę widziałam- a to mała łobuziara..nam sie nie pokazała..ale brzuszkiem pochwaliła sie na innym forum-styczniowych mamusiek.
Bardzo ładnie wygladasz Izabelko..tak dziewczęco..-niewinnie
Bardzo ładnie wygladasz Izabelko..tak dziewczęco..-niewinnie
Podziel się: