reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Też tak mam Agutek...coż jestesmy kobietami- burza hormonów:)..ja ostatnio non stop się rozklejam, bo siostry nie ma przy mnie..i baaardzo tęsknię...musze jeszcze w tym roku ją odwiedzić.bo cały czas płacze za nią..Ona też strasznie tęskni za domem...Zawsze jest coś..

AGA WITAJ NA FORUM !!!
Elżbietko, ale piękne zdjęcia :) WOW :o  A tak ślicznie opisałaś, że można poczuć jakby się tam było :)
MAJKO gratulacje Ślubu, jak będziesz miała zdjęcia to pokaż koniecznie :) Życzę Ci szybko fasolki :)

Dokładnie Rusałko oby jeszcze w sierpniu!! Trzeba gonić tych naszych chłopów do roboty!! W końcu kiedyś muszą strzelić najważniejszą bramkę w swoim życiu!!

NO!Swięta prawda;)!
Poki co-mój umiera wciąż w łózku z pilotem w dłoni:)..zaraz pewnie tez położe sie..tylko szybki prysznic o 23 antybiotyk-kolejną dawkę musimy zazyc..i do rana..Mam już dosyć leżenia!..i siedzenia w domu non top!- a wczoraj jeszcze nam sie to lenistwo podobało..dziś mamy dość:)

A mój pracuje obok na kompie. Także mamy komputerowy romantyczny (hehehe) wieczór :)
A co... fajnie tak sobie czasem poklikać...
A może by tak poklikać jakiś inny guziczek? Hmm... pomyślę o tym wieczorem... najlepiej w łóżeczku i przy boku mojego ukochanego :)

Dreams About Baby, każdy ma jakieś smuteczki. Ja dziś dostałam okres i przykro mi było :( Tak więc nie jesteś sama ze smuteczkami. Mam nadzieję że wkrótce wszystkie zafasolkujemy ::)

reklama
EEEEJ dziewczęta-poznałam Izabelkę-nasza Izabelkę widziałam:):):)- a to mała łobuziara..nam sie nie pokazała..ale brzuszkiem pochwaliła sie na innym forum-styczniowych mamusiek;).
Bardzo ładnie wygladasz Izabelko..tak dziewczęco..:)-niewinnie:)

Do góry