reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
LANA na ostatnim USG widzialam ta mala istotke.Rosnie szybcutko jak nie wiem.Ustaly wszystie objawy czasem tylko mi sie pokreci w glowie ale po za tym luz,noi n adal czesto siusiam czym budze meza w nocy :) bo zanim sie zczolgam z lozka to sie zejdzie:) hehe brzus juz widacwszyscy sie ciesza brat skacze kolomnie jak bym sama chodzic nie mogla :)nawet z jego slodkim psiem zabardzo nie daje mi sie wyglujpiac.

NADIA hmm moje odczucia? jestem bardzo szczesliwa nawet jak mi smutno wystaczy ze dotchne brzusia i smutki mijaja.A widok bobaska na USG i slyszenie jak u serducho bije doprowadza mnie do placu jak bobra:)wzrusza mnie wszystko do okola nawet male ptaszki potrawie sie przy nich poplakac a za chwile usmiecham:) dzidzia to dar bozy i w nosi w nasze zycie kupe ciepla.Mam nadzieje ze ten usmiech na pieknej buziuni sie pojawil

To zupełnie inaczej niż ja, staram się ich w ogóle nie szukać, a nawet jak coś mi "odpada" szukam wytłumaczenia i to kompletnie niezwiązane z "fasolką". Teraz to bardziej mój mąż "szaleje", a ja go sprowadzam na ziemie :laugh:

MAJECZKO brzus widac.Jestem malutka osobko mam 158wzrostu i przed ciza wazylam 42kg teraz waze 46:)brzusio wyglada jak bym polknela mala pileczke co sie nieraz dzieci na plazy bawia :)

M.a.l.i.n.k.a jeszcze troche poczekam. te moje cykle sa rozne. jesli w tym tygodniu nie dostane @ to zrobie test. wydaje mi sie, ze @ mi sie spoznia i to wszystko. nie latam sikac, duzo nie jem. czasami tylko jest mi niedobrze i wydaje mi sie ze piersi mi urosly, ale to moze byc tylko moja wyobraznia z tymi piersiami

reklama
asmodis pisze:
Rusalko szybkiego powrotu do zdrowia i ogromne gratulacje z powodu domku. Oby jak sie wprowadzicie fasolka dala o sobie znac :D
Bardzo Dziękuję;)-asmodis też na to liczymy, żre już wprowadzimy się z fasolinką:)

Malinko- ale Ci zazdroszcze..Masz już swój dar:)..Jej..to musi być cudowne uczucie;)!
nadiaw79 pisze:
Witajcie. Czy wy też jesteście dzisiaj w podłych nastrojach? Bo ja tak. Zal mi że nie mam dzidzi i co za tym idzie nudze się potwornie. Chciałabym mieć dziecko bym mogła sie o niego troszczyć. To byłoby cudowne. Pomyśleć że jeszcze 2 miesiące temu na myśl o ciąży dostawałam dreszczy ze strachu że sobie nie poradze. :( Pozdrawiam was bardzo gorąco. I malinko napisz coś o swoich odczuciach jak to jest mieć maleństwo w brzuszku napewno wtedy buźka mi się uśmiechnie.
nadiaw79 -też mam takie odczucia..a dziś klejny dzien w łózku, z gorączką i rozchorowanym mężem:)..Umieramy!..a ja mam do tego mega doła- tesknię za siostra...:( wyjechała do Anglii tam uczy się i pracuje...nie wiem kiedy ją zobaczę:(..a my to takie papużki nierozłaczki...już jej powiedziałam, ze na czerwiec to najpóźniej ma tu zjechać..bo ona chrzesną będzie;)..becze za nią strasznie..i wiem, ze ona też teraz ma doła..

asmodis , Lana- testujcie;)!

Do góry