reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja tak patrzę na mój suwaczek no i widzę, że @ zbliża się wielkimi krokami...Nie zdziwiłabym się gdyby to już dzisiaj po południu, albo jutro rano....i znowu męczarnia, ble :(

Jakie macie plany na dzisiaj dziewczynki?? Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale w końcu umówiłam się do fryzjera. Zobaczymy co mi wyczarują na głowie.
Więc z nauki nici, ale może w pracy mi się uda pozaglądać trochę do notatek ;)

Pozdrawiam Was mocno :D

Monia - trzymamy kciuki :)
Ps: Miłej zabawy przy staraniu się :) I nie myśl o tym za bardzo - bo może się nie udać jak się bardzo chce :(

no ja tez..praca przy kompiku..notatki porozwalane na biurku..(liczę międzyczasie zadanka..bleeeeeeeeeeeeeeeee:( :mad:..
i tu zaglądam..Nie wiem, czy dziś choc troche będę miala czas dla siebie..Mnóstwo roboty!:(!
ale moze cos na wieczór mąż zaplanowal... ::)

Dziewczyny ja się wykończę :( tydzień od owulacyjnego zapłodnienia mija jutro. Robić test? W końcu stwierdziliśmy, że jak się nie udało teraz to jednak najpierw ślub. No i tak się napaliłam, że wolałabym chyba jednak nie teraz. Sama nie wiem ::)
Jest mi niedobrze, bolą mnie piersi i nie wiem czy to zbliża się okres, czy to nerwy czy ciąża. Po tygodniu takie objawy bym miała, przecież niemożliwe ::)

skąd i to znam- chciałam Dzidziusia..a potem..jak myślałam, ze być moze jestem..to zastanawiałam sie..a może jednak byłoby lepiej poczekać jeszcze..:)..a potem przyszła@ i..rozczarowanie..Te kobiety- :p

reklama
Do góry