reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Sloneczko, gdybym ja byla na twoim miejscu to najpierw bym wziela slub....oczywiscie to moje osobiste zdanie i niczym nie musisz sie sugerowac. Mowie tak bo slub to naprawde piekne przezycie, jedyne swego rodzaju i taki prawdziwy ma sie tylko raz w zyciu. Owszem, wszystko zalezy od podejscia do tych spraw kazdego z nas, mi jednak jeszcze dobrych kilka miesiecy po slubie mysli ciagle krazyly wokol naszego slubu - bylo cudownie... ;D
No, ale moze Sloneczko w twoim brzusiu juz jest maluska kruszynka, ktora na pewno zakreci wami i waszym swiatem maksymalnie :D A to tez jest piekne, ba cudowne...
Musicie sie powaznie zastanowic, a ja wierze ze podejmiecie jedyna dla was sluszna decyzje. Kazda ktora podejmiecie bedzie w waszym przypadku sluszna. Trzymam za Was kciuki ;)

Pozdrawiam....

P.S. Ta piekna biala suknia i bal do samego rana....

P.S2. Nie nie Słoneczko, wcale Cię nie namawiam ;) .....hihihi

reklama
Kobitki gdzie się podziewacie? Coś tu dzisiaj pustawo....

Ja mam dzisiaj dobry humorek...remonty dobiegają ku końcowi, może już dzisiaj skończy majster wszystko malować :D
Wczoraj wybrałam się do fryzjera i zmieniłam radykalnie fryzurkę...ale właśnie tak chciałam, żeby cosik w końcu odmienić bo ciągle tylko kucyk i kucyk, mąż się cieszy bo mówi, że ma nową żonę ;)

No i czekam na @... :(

A co tam u Was słychać? Jak mija dzień???

Agnezzz nie mam zdjęcia fryzurki, ale mam nadzieję że Tobie fryzjer też wyczarował coś cudnego na głowie! Ja na razie odpuszczam i planuję wakacje, tylko wciąż mam wątpliwości gdzie się wybrać. Poradźcie coś... Jakieś piękne miejsce, gdzie ciepło i można coś zwiedzić...

No na razie jestem zadowlona, zobaczymy jednak jak będzie mi się sama układała, bez pomocy fryzjera :)

Co do miejsca wyjazdu to ja się chyba nie nadaję żeby radzić...hihi..zależy jeszcze czy chcesz zagranicę czy w Polsce?? My z mężusiem praktycznie zawsze jak wyjeżdżaliśmy to w polskie Tatry, mężuś bardzo lubi chodzić po górach... :)

Agnezzz, no wlasnie jeśli teraz się nie udało, to poczekamy do ślubu. :)

Dzisiaj zrobiłam test, wiem, że wcześnie ale miałam nadzieję, że może coś pokaże. Nic. A mdłości mam, ale mogą być ze stresu, miewałam już tak.

Hej, Sloneczko poczekaj jeszcvze pare dni i zrob test a u mnie chyba owulacja sie zbliza ,hmmmmmmmmm dzis musze meza wykorzystac  ;D

Margolis, co do polecanego miejsca na wyjazd to napewno nie polecam Grecji. Za to Tunezja jest całkiem fajna. my w tym roku wybieramy sie na Majoke, niestety tylko tydzień:(. jesli chodzi o zwiedzanie to polecam centralne i zachodnie Niemcy, mamją mnóstwo pieknych zamków i pałacyków. No i Praga...
może na tej Majorce zafasolkuje o ile nie wczesniej :) :)
agi25 przyjemnego wykorzystywania mężusia!i owocnego;)
Sloneczko, u niektórych kobietek ciężarnych, testy wychodzą ujemne nawet do piątego miesiąca!! iwec głowa do góry i spróbuj ponownie!

Witajcie:)
Agnezzz-pochwal sie fryzurką- cyknij fotę i zamiesć nam..choć na chwilunię:)..
Sloneczko- Trzymam piątaski- ponów test dla pewnosci kilka dni po spodziewanej@
Agi25-korzystaj.. ;Dkorzystaj ;D..i wykorzystaj!:)
Margolis- ja polecam Egipt-Hurghada..jesli nie byłas..Jest co zwiedzac..Luxor, Kair-piramidy..można ponurkować..-cuuudowne przeżycie!-piekne rafy..i pływanie z pieknymi rybami po dnie morza!-POLECAM!..(nie rurka..i oglądanie, choć to równiez jest piekne..ale mozna i przy brzegu to widziec..a jak wypłyniecie na morze-warto skusic sie na nurkowanie!..choc u nas wiele os się bało...na 10 kobiet tylko 2 nutrkowaly-ale niech załują!)..no i pustynia-koniecznie-kładami!..(nie jeapem)..Nirezapomniane przeżycia..ciag takich motorków:)..i powrót nocą...tylko światła widac..wszędzie pustka..
Egipt to zupełnie inna kultura..życie..Warto zobaczyc..tam-to inna codziennosć..inny świat....aż po powrocie cieszysz sie z tego, ze tu w Europie mieszkasz :laugh:

Dorka niestety nie mam cyfrówki więc nie mam jak pstryknąć ;)
Ale powoli zaczynamy z mężem rozpatrywać możliwość kupna tego cudeńka - jak będę w ciąży to już na pewno chcę go mieć coby pamiątkowe zdjęcia brzunia robić :D

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test z krwi :-[ 8 dnia po ewentualnym zapłodnieniu. Wiem, że to wcześnie.
Wyniki mam <1 przy normie do 2,5 a 1-2 tydzień od 160.
Co to oznacza? że nie mam szans na to, żebym byla w ciąży? To chyba mam urojoną, bo cały czas mam mdłości ::)

Do góry