reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Olga27-GRATULACJE!!!!!! ;D-super ,że tak szybko Ci się udało ,życzę duuuuużo zdrówka!!! :)

reklama
Hej Olga!
GRATULACJE
Tak się cieszę, że wam się udało :laugh: jak to miło usłyszeć taką radosną nowinkę :) pozdrawiam cieplutko
Może teraz pójdzie jak po maśle ;D

Olga27 - GRATULACJE !!!!! :D Dbaj o siebie i maleństwo :)

To już druga radosna nowina :D
Musi iść jak po maśle :D

Teraz hurtem dziewczyny będziecie ogłaszać światu radosną nowinę :D

Ale super!!! :)

Ja też chcę!!! :(

Szkoda, że muszę poczekać...

Olga, gratulacje :)

ja już 54 dni bez okresu. Poprzedni był 50 i był najdłuższy. Albo mi się hormonalnie pogarsza, albo psychicznie sobie zablokowałam okres, albo... zobaczymy ;)

yoopi:)!GRATULUJE!!!!!!
az mi ciarki przeszły..tu sobie gadu gadu..a tu- śiwt sie powieksza:)! ale miło..tak..tu nic nic..a tu już dwie z nas:) huuura!!-b. się ciesze..ale ja się z Wami zżyłam:)

No to jak już mówiłyśmy : jak któraś zacznie... to już pójdzie :) chciałabym być nastepna :D trzymam za was kciuczki !!!!!!!!!

Witam witam i o dzidzie pytam :).... ja rowniez mysle ze szybko zaciazymy... z mezem staramy sie od jakiegos czasu o maluszka, ale od miesiaca tak "naprawde" ;) ....
zycze wszystkim kobietka starajacym sie , jak najszybszych rezultatow :)
buziaki :)

reklama
Hellooo!!!!
Niestety opuszczam was na parę dni :( mam tylko nadzieję,że jak wrócę to jeszcze któraś z was oznajmi że będzie mamusią. Trzymajcie się cieplutko i starajcie się o dzidziusia-bo bez starania będą nici ;D papa

Do góry