reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Cześć mi właśnie dziś skończyła się paskuda @ i zaczynamy od nowa.U mnie wpracy zaciążyły dwie dziewczyny i tak im zazdroszcze że szok-fajnie mają.Ostatnio dałam sobie trochę spokój -poprostu nie myślałam ciągle o tym,ale jak zbliżał się termin @ znowu mnie naszło-miałam nadzieje ,że może już-a tu 5dni spużnienia i znowu zalało. :mad:

reklama
Hej kochane ja tez dzis zaczynam starania :) i mam nadzieje ze moze tym razem sie uda ;D

Dziewuszki-trzymam za nas wszystkie mocno zaciśnięte piąstki-niech wkońcu się uda ;D

Dołączam i ja z kciukami mocno zaciśniętymi :D

Ja choćbym chciała, to teraz nie mogłabym się starać, wstręciucha @ zalała mnie wczoraj, zgodnie z przewidywaniami, czuję się okropnie :mad:

Kochane przyszle mamusie
I ja trzymam za Was kciuki - wlasnie ujrzalam wymarzone II kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!! i to po 2 m-cach od starania.
Życze Wam wszystkim szybkiego zafasolkowanie!!!!!!!!!!!!!!!
Caluski

Lana
to mozemy sobie podac rece ....;-( tez prawie tydzien spoznienia i ..wielka nadzieja ..ale przyszla podla...i zalalo i znowu porazka... nicto znowu sprobojemy...
trzymam kciuki .
powodzenia..

reklama
Majeczka ja Tobie również życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu.Pozdrowionka!!!!! :)

Do góry