reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Słoneczko bardzo mi przykro -wiem co przechodzisz ,bo my wszystkie przeżywamy to co miesiąc :(Życzę Tobie i nam wszystkim abyśmy w tym miesiącu wkońcu zaszły.Musimy być cierpliwe i nie myśleć ciagle "o tym"-bo to nie pomaga ,a wręcz przeciwnie.Wiem ,wiem łatwo się mówi.Przechodze to co miesiąc-nie myśle prawie cały cykl,a gdy zbliża się termin @ to zaczynam '
"szaleć".Głowa do góry -będzie dobrze ;D

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Strasznie długo mnie tu nie było. A jakie mam zaległości hohohoh.
Mam nadzieje, że któraś z nas już zafasolkowała, a przynajmniej domysla się tego.
U mnie chyba nic z tego. Czuję się normalnie i wogóle nic mnie nie boli tak jak w ostatnich cyklach.
No ale wogóle o tym nie myślę. Chociaż bardzo się nudzę, bo mam już wakacje i całymi dniami siedzę w domu.
Trzymajcie się ciepluchno i fasolkujcie :*

DreamsAboutBaby -faktycznie dawno Cie tu nie "widziałam"..i teraz jak "zobaczyłam" Cie..od razu pomyslałam, ze wpadlas nam oznajmić.. ;D..że masz juz fasolunie ::)..niemozliwa jestem:) ::)

Dorka naprawdę chciałabym Wam to oznajmić, ale sama nie wiem.
Trzeba poczekać.
Dziwne jest to, że akurat w tym cyklu nic nie czuję, a zawsze byłam taka obolała i wogóle... może to dlatego, że nie myślę.

Ja sama nie wiem jak to zrobiłam.
Ale nawet teraz o tym nie myślę.
Poprostu czytam.
Jedno jest pewne co chwilę szukam sobie nowego zajęcia :)

Wiem Elżbietka o co Ci chodzi.
Mi pomaga mój mężczyna.
Ciągle powtarza, że jeśli Bóg zechce to będziemy mieć dzidzię.
I dzięki temu wszystko pozostawiam w rękach Boga.

reklama
Myślę, że kazdej z nas czasami brakuje wiary, tymbardziej, że wszystkie staramy się już kilka miesięcy.
Ja najgorzej przeżywam jak dostanę @.
To straszne przeżycie dla mnie i mojego. W ostatni weekend byłam u odziny na Dolnym Śląsku i tyle sie napatrzyłam na brzuszki kuzynek, że aż mnie skręcało. Oczywiście wszystkich dotknęłam- podobno to dobrze wróży. No i widziałam kilka bocianów, które jakby na zamówienie nade mną latały. Wiele takich znaków utwierdza mnie w przekonaniu, że w końcu się uda. Przeciez jesteśmy młodzi: ja skończe w tym roku 19 lat a mój 21.
Jesteśmy akurat w takim wieku, że powinno się udać. No chyba, że cos z nami nie tak , ale takiej myśli narazie nie dopuszczam do siebie.
Niedługo wszystkie będziemy mamusiami zobaczycie :)

Do góry