reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Witajcie, podjęlismy w końcu najważniejszą decyzję w zyciu! :laugh: W tym miesiącu się nie udało, ale teraz musi :D
Jestem tak podekscytowana, że chyba zwariuję od tych emocji!!! Ciągle o tym myślę i oczami wyobrażni juz widze moją dzidzię... Kilka dni temu miałam niesamowity sen i dlatego wierzę, że wkrótce też będę miała fasolkę w brzuszku.

Pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam za Was kciuki!

reklama
Witam!
z tymi testami to ja mialam tak samo,pierwszy i drugi pokazal ze nie jestem a trzeci po spozniajacej sie tydzien@ wyszedl pozytywnie...ale to bylo w kwietniu i od tego duzo sie wydazylo...przykrych rzeczy...ale teraz w lipcu mam nadziejz zajsc wiec trzymajcie kciuki... ;)

Dziękuję Patina! Trzymam mocno kciuki za zafosolkowanie :-)
Dajesz mi jeszcze nadzieję! Obiecałam sobie solennie poczekać na @ i dopiero wtedy ewntualnie zrobić kolejny test. Mąż się ze mnie śmieje, nazywa mnie "panią natychmiast" i mówi, że te testy to kolejny objaw :-)
Boję się, że te objawy sobie tylko wmawiam - dziś np. bolała mnie głowa, a od paru dni w dole brzucha, no i mam ogromne trudności z wstaniem przed 10 rano...

Witam baaardzo gorąco i sedecznie nowe koleżanki maxin78 oraz Luzie78 Cieszę się że do Nas dołączyłyście życzę Wam abyście nie musiały za długo czekać na Wasze upragnione fasolunie-szybko fasolkujcie!!!!!! ;D

Asia23-witam serdecznie w naszym gronie i trzymam za Ciebie kciuki!!!!! ;D   Elżbietka -taka przerwa w przytulankach z małżonkiem   ::)  może pużniej dobrze zaowocować-powodzenia i trzymam mocno zaciśnięte za to piąstki  ;D

witaj Asiu23! faktycznie chyba było za wcześnie na robienie testu, ale doskonale Cie rozumiem sama nie mogłam
doczekać do terminu @ i robiłam testy wcześniej nawet nie wiem ile ich juz zużyłam.
zaczekaj do dnia spodziewanej @ i testuj a my trzymamy kciuki za Ciebie i dwie wieeelgachne krechy :laugh: :laugh:

u mnie wkońcu @ dobiegła końca-NARESZCIE!!!!!,   ::) ;D trwała całe 7 dni okropieństwo  :mad: zawsze miałam 4 góra 5 dni ale to może z powodu  ostatnich upałów  i z przemęczenia.Odliczam niecierpliwie dni do urlopu jeszcze tylko 11 dni-hip hip huraaaa!!!!! ;D ;D ;D

reklama
U mnie właśnie 4 dzień..mam nadzieję, że jutro już ostatni...oby :)

A mi do urlopu zostało pewnie jakieś 360 dni jeszcze ;) :laugh:

Do góry