reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Witam nowe panie i zycze szybkiego zafasolkowania.

Dziewczyny za 2 dni wyjezdzam nie wiem czy tu jszcze zajze wiec trzymajcie sie wszystkie cieplo i zycie mi ladnej pogody

reklama
Lana jest tez odlczam dni do mojego urlopu :) jeszcze 12 dni i jedziemy z męzem nad morze :) HURRRRRAAAAAAAA

Tez moja @ się dzisiaj powinna skonczyc, ale widze ze to jeszcze potrwa dzien lub dwa... buuuuuuuuuuu

I bedzie mozna zalozy post Entuzjastyczne sierpniówki :)

Hej dziewczyny,dziekuje: Anek, LANA, KA milka, m.a.l.i.n.k.a za cieple przywitanie,Dzis mam swoje dni plodne wiec bede dzialac z mezem 8),moze juz za dwa tygodnie cos sie wyjasni,jestem pelna nadzieji i optymizmu ;) Witam Luiza78 probujesz wiec moze sie teraz uda.Trzymam kciuki ;)

Malinka zycze milych wakacji,odpoczywaj i relaxuj siejak naj wiecje,masz Fajowo,ja niestey musze czekac na urlop do
wrzenia :(

Maxin78 wiec działaj kochana :) Mocno przytulaj się do męża ;D Bedziemy czekac na wieści czy sie udało :)

m.a.l.i.n.k.a. Miłego wypoczynku!!! Wracaj cała i zdrowa do nas po urlopie!!! ;D Juz powiedziałam komu trzeba, żebyście mieli ładną pogodę!! ;D Pozdrawiam już teraz cieplutko!

Oj bede sie sie do niego przytulac,sam jest bedzo chetny wiec mam nadziej,ze bedzie dobrze ;D,dzieki za slow otuchy ;D ,bede pisac co i jak ;D,
Anek czy tu rowniez sie starsz o fasolke?

Malinko udanych wakacji!!duzo sloneczka i radosci!!! dbaj o fasolinke i pocaluj od cioc!!!!

witam nowe starajace sie :)

Maxin78 tak my z mężem od jakiegoś czasu również staramy sie o naszą pierwszą fasolkę :) Ja się coprawda nie nastawiam tak od razu, bo wiem, że to nielada wyczyn ;D Iwiem, ze jak się czegoś bardzo chcę to moze nie wyjść, więc spokojnie sie stramy :)

pozdrawiam!

reklama
Ja Anek mysle zeby juz nowego watku nie zakladac tak jak pisala Agnezzz...bo faktycznie robi sie straszny balagan!
Ja wyczekuje do mojej @ i jak pisalam licze ze nie dostane...

Do góry