reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

madziujka, ja też zafasolkowałam w miesiącu, w którym wydawało mi się to najmniej prawdopodobne :) kaprysy natury, trzymam kciuki, żeby to był dzidziuś!

reklama
Madziujka nie będziemy zapeszac :) Poprostu czekamy na dobrą wiadomość ;D

A macie rację z tymi urlopami, Wy już będziecie po a ja bede jednen tydzien w małopolsce a drugi we Władysławowie! ;D Ale bede Wam przesyłac sloneczne pozdrowienia :)

A ja już od dzis zaczynam starania :) @ sobie poszła, a że po stracie Arusia skróciły mi się cykle do 25 dni więc lada dzień będę miała owulację a dni płodne wynika że dziś już się zaczynają... więc na co tu czekać :) Zabieramy się z mężem do dzieła ;) Tak bardzo pragnę Maleństwa!
Życzę by nam wszystkim wkrótce pokazały się dwie kreseczki!

Ines , działajcie, działajcie, trzymam kciuki za powodzenie akcji ;)
Agnezzz , ja za niecałe 2 tyg odrywam sie od BB n atez prawie 2 tyg, wiec bede miala sznse wyluzowac, chociaz w tym miesiącu juz sie nawet nie staralismy za bardzo, tylko tak normalnie, jak była ochota to sie przytulalismy. teraz niestety mam jakies plamienie, juz 5 dzień. i nie wiem co to jest. mam nadzieje ze sie skończy niedługo, bo to nic przyjemnego ::)

Ines bedzie dobrze!! Straj się i przytulaj do męża :) TRZYMAM KCIUKI!!

Elżbietka z tymi plamieniami to może jakaś konsultacja u lekarza ?? ;) By się lepiej przydała...

Axxa to ja podczas naszego wspólnego święta :) bedę mocno trzymac kciuki żeby się udało !! :)

Ja juz raczej mogę zakładać post sierpniówki :) Ale damy radę :) bynajmniej będziemy się starać :)

Myślę, moja Droga, że na urodziny męża to na pewno!! Coz za wspaniała niepsodziankę by miał ;D Bede trzymac kciuki za Wasza "urodzinkowa" fasolke :)

reklama
to ja też się dopisuję bo i my się dlaej staramy.. w czerwcu nie wyszło :( trzymajcie kciuki i za mnie w tym miesiącu :D

Do góry