reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
witajcie kobitki!!My nadal odpoczywamy chodzimy po gorach i na spacerki dlugieee.... wkrotce okaze sie czy jedziemy do Witnicy , Niemczech i Zywca...Niemoge sie zdecydowac bo u wujka jest 8 miesieczne dzidzi ktore bylo w brzuzku jak bylo i moje...ale nie dajmy sie zariowac...narazie urzeram sie z moja suczka ktora ma ciaze urojona i biega placze steka i kradnie wszystkie misie...i chodzi z nimi bo to jej dzidzi...

u mnie sei wszytsko pomieszało z tymi krwawieniami, wiec juz neic nei wiem, kiedy dni płodne i wogóle. ale to i dobrze, nie bede wyliczac i planowac!!
trzymam kciuki za wszytskie starające sie!!!

dokladnie Elzbietko!!Lepiej ciagle o tym nie myslec i nie wyliczac!Trzeba sie uspokoic i poprostu sie przytulac!!!

ale to troche za długo chyba trwają, chociaz dzisiaj lekarz powiedzial ze w ciązy wszytsko jest możliwe :)
nie chce sie nastawiac na nic, co ma byc to bedzie. ale niech plamieania sie kończą bo brakuej mi przytulanek z mężusiem ;)

No to prawda w ciazy wszystko jest mozliwe!!!Ale dobrze ze sie nie nastawiasz!Lepiej sie miko rozczarowac niz przeciwnie!! A co do przytulanek ja tez bym sie stesknila!

Witajcie! :-)
Jestem nowa na forum. Znalazłam je szukając odpowiedzi na pytanie, czy pomimo dwóch negatywnych testów ciążowych (zrobionych wg moich wyliczeń w 6 i 10 dniu po zapłodnieniu - strasznie niecierpliwa jestem...) mogę być jednak w ciąży...
Jak się dowiedziałam dzięki babyboom jest to całkiem możliwe, a z testami to się stanowczo za bardzo pospieszyłam. ::) Dobrze zrozumiałam?
Z mężem staramy się o dzidziusia bardzo krótko - dopiero trzy miesiące, ale w lipcu chyba udało nam się poprzytulać w idealnym momencie... Przynajmniej tak mówi mi moja psychika i przewrażliwione piersi. Nie pamiętam żeby kiedyś wcześniej bolały mnie piersi! Dlatego pomimo negatywnego testu (Pre- testu, który nie ma chyba za dobrej opinii na forum?) postanowiłam pogooglać czego mogą być objawem bolące piersi i wyszło że albo ciąża albo jeśli dostanę @ to wizyta u lekarza.
Pełna nadzieji postanowiłam przyłączyć się do entuzjastycznych lipcówek i mieć nadzieję że @ nie przyjdzie :-)

reklama
Witajcie dziewczyny jestem tutaj nowa na tym forum,mam nadziej,ze milo bedzie pogawdzic z wami ,dowiedziec sie ciekawych rzeczy na temat roznych spraw ,jak i rowniez bede starala sie jak moge wesprzec was duchowa i dla kazdemu doradzic jak moge.Z mezem starmy sie o fasolke juz od pieciu miesiecy,ale jak na razie zadnych zmian,jestem pelna nadzieji,nie moge sie doczekac,aby nosic w sobie cos tak cudownego jak dzidzi ;) pozdrawiam wszystkie mamy i przyszle mamy :laugh:

Do góry