reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

U mnie dziś srasznie zimno,pochmurno i wogóle-brrryyy   :mad: ,a ja tak lubie ciepełko  ;D @ dochodzi ku końcowi -nareszcie bo mam jej już serdecznie dość Wiecie myślałam ,że u mnie z tymi staraniami to już tak długo trwa ,ale policzyłam i doszłam do wniosku ,że to dopiero 5 miesięcy i to nie jest wcale długo -tylko czas tak się dłuż i ciągnie.Będzie dobrze napewno wszystkim nam się uda ja w każdym razie w to wierze i modle się za nas wszystkie ale nie myślę o tym zawiele tylo wtedy kiedy zbliża się termin spodziewanej @-wtedy jakoś nie potrafie się wyluzować i nie myśleć o tym  :(

reklama
A wiecie co wam powiem...jak przez tydzień nie miałam dostępu do BB to tak trochę odżyłam, bo nie myślałam prawie wcale o tym, ze już chcę dziecko itp. To BB tak na nas mocno wpływa, że dostajemy kręćka, bo tu ciągle o jednym rozmawiamy hihi :) A mi się na szczęście udało trochcę od tego uciec i na razie nie mam ciśnień...no ale w związku z tym, że wróciłam na forum pewnie lada moment znowu mnie ta bestia pożadania dziecka dopadnie ;D ;D ;D

Na szczęście chłodniej dzisiaj i u nas :)

Ale ja niestety nie będę szczęsliwą lipcóweczką, w sobotę dostałam @ :(

Ale może będę sierpnióweczka a jak też nie to może wrześniówczeką to w końcu miejsąc moich urodzin i wtedy to fasolka musi już zrozumieć mamusię i się zagnieżdzić :) Ale fajnie... :)

Miłego dnia wszystkim!!

ja też niestety lipcóweczką nie będę ta okropna @ odwiedziła mnie w niedzielę a juz myślałam że może się udało.......
no ale cóż kolejny miesiąc przytulanek przed nami, tylko trzeba się jakoś wyluzować :laugh:

Jeszcze 4 dni i mnie nie ma w domu !11 HURRRA!!!
Jestem bardzo zdziwiona moim organizmem- od kilku dni boli mnie podbrzusze (ale to nie jest uciążliwe raczej uczucie ciężkości), jestem slabsza i nie mam zbytnio humoru a wczoraj po pysznym śniadaniu wymiotowałam jak przysłowiowy kot - dziwnie to dla mnie ?????????????? :-[ :-[ ;)

KA milka w takim razie wrzucamy na luz :) A na pewno będzie dobrze :) W końcu nie można być taki samolubym, dzidzia przyjdzie kiedy będzie chciała :)
caluski :)

reklama
Może może... ;D ;D ;D ;D ;) Była by to najpiękniejsza niespodzianka - bo szczerze w tym miesiącu nie działaliśmy na maxa :D

Do góry