reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Izabelka , superowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja tez jetstem wykończona tymi upałami, dzisiaj jakos kiepsko sie czuje, boli mnie głowa, brzuch i mam plamienie :
Izabelka
Oski i Wercia
Normalnie urwanie głowy!!! Zaraz jedziemy na jedną noc do znajomych pod domek, jutro wieczorem powrót przepakowanie i w pn pod namiot na ok 2 tyg
Bedę tęsknić za wami. Mam nadzieję że jak wrócę za jakieś 2 tyg sporo z was zafasolkuje
Życzę wam tego z całego serducha Trzymam kciuki za owocne starania.Buziaczki
Bedę tęsknić za wami. Mam nadzieję że jak wrócę za jakieś 2 tyg sporo z was zafasolkuje
Życzę wam tego z całego serducha Trzymam kciuki za owocne starania.Buziaczki
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
IZABELKO udanej zabawy baw sie swietnie
LANA witam buziorki
LANA witam buziorki
A
Agnezzz
Gość
wy o urlopach a ja jz niestety po..jutro znowu do roboty.
Ale bylo cudnie. Wstrzelilismy sie idealnie z pogoda, Sopot fajne miasto, ale strasznie drogie, pelne laluni na szpilkach w mini spodniczkach co prawie nic nie zaslaniaja i wypucowanych i wyzelowanych chloptasiow hihi
Ale po tygodniu pod namiotem marzylam juz o wannie i wlasnym lozku...wlasnie pierwsza noc w cywilizowanych warunkach za mna hehe ;D
No @ okazala sie grzeczna dziewczynka i przyszla dopiero w dzien wjazdu... No i pierwszy raz udalo mi sie prawidlowo wyliczyc dzien @ przez co w koncu w tamtym cyklu moj suwaczek wszystko prawidlowo pokazywal
Ale bylo cudnie. Wstrzelilismy sie idealnie z pogoda, Sopot fajne miasto, ale strasznie drogie, pelne laluni na szpilkach w mini spodniczkach co prawie nic nie zaslaniaja i wypucowanych i wyzelowanych chloptasiow hihi
Ale po tygodniu pod namiotem marzylam juz o wannie i wlasnym lozku...wlasnie pierwsza noc w cywilizowanych warunkach za mna hehe ;D
No @ okazala sie grzeczna dziewczynka i przyszla dopiero w dzien wjazdu... No i pierwszy raz udalo mi sie prawidlowo wyliczyc dzien @ przez co w koncu w tamtym cyklu moj suwaczek wszystko prawidlowo pokazywal
reklama
A
Agnezzz
Gość
A ja sie z upalow cieszylam, bo co robic nad morzem jak pogody nie ma hihi..co prawda nie potrafie lezec plackiem na plazy pol dnia...ale pieklo slonce niemilosiernie i max to chyba 2h dziennie moglismy usiedziec. Woda w morzu rewelacyjna i to mnie ratowalo przed goracem wiec dlatgeo tak nie cierpialam
Podziel się: