reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u nas Oti biegła dzisiaj z radością do żłobka, bo dwóch dniach nieobecności:-) normalnie wyparzyła z łózka, zbiegła ze schodów, chwyciała buty i zawołala tato jeszcze ja poczekaj na mnie;-)i buty zaczęła ubierać..mało brakowało a w piżamce poszłaby;-) no a popołudniu wpada do nas moja chrześnica więc już w ogóle będzie pisk z radości
patrycja24berlin
My dzis bylismy na 15:00 w przedszkolu robic lampiony :-) 11 listopada bedzie znowu zebranie w przedszkolu i dzieci beda chodzic juz z gotowymi i spiewac piosenki... :-)
Dzisiaj osobiscie sami robilismy caly "klosz"lampiona... :-) w miedzy czasie byla kawa dla mam i ciasto :-)Bylo calkiem milo...
Teraz doszedl do Noemi grupy murzynek Samuel-jezu co to za dzikus -normalnie tak przeszkadzal ze az mnie nosilo... a odglosy wydawal jak wsciekla malpa...Sorry z sie tak wyrazam ale jakbyscie go zobaczyly to inaczej na bank by Wam sie nie skojazyl...;-) kilka fotek wrzucam na zamknietym :-)
Dzisiaj osobiscie sami robilismy caly "klosz"lampiona... :-) w miedzy czasie byla kawa dla mam i ciasto :-)Bylo calkiem milo...
Teraz doszedl do Noemi grupy murzynek Samuel-jezu co to za dzikus -normalnie tak przeszkadzal ze az mnie nosilo... a odglosy wydawal jak wsciekla malpa...Sorry z sie tak wyrazam ale jakbyscie go zobaczyly to inaczej na bank by Wam sie nie skojazyl...;-) kilka fotek wrzucam na zamknietym :-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ell.... Sandra zachwycona angielskim a ja też .i powiem wam dziewczyny że
więcej w domu po angielsku mówi niż po polsku
no i chodzi po swoim pokoju i spiewa" one two three Who do I see "z naciskiem na aj siii
albo mouth ,nose knees ,toesNajbardziej zadowolona jestem z tego że ma kontakt z dziećmi ....jedno co mnie denerwuje to to że zmienili mam już dwa razy nauczycielkę teraz jest trzecia ponoć najlepsza ta docelowa A tak ogólnie mówiąc to super sprawa ten angielski jak widze radośc mojego dziecka jak już wchodzi na salę i widzi dzieci to nieważne są dla mnie nauczycielki. Po lekcji dopiero zaczyna się zabawa wszystkie zabawki lądują na podłodze i dzieciaki się bawią a zabawek jest mnóstwo bo zajęcia odbywają się w przedszkolu ....o i jest wielki pisk jak mamy iść do domu
Naprawdę dziewczyny zazdroszczę wam tego przedszkola Sandra ma takiw sumie godzinny substytut pzredszkola godzinkę z zabawą już wliczając raz w tygodniu
więcej w domu po angielsku mówi niż po polsku
no i chodzi po swoim pokoju i spiewa" one two three Who do I see "z naciskiem na aj siii
albo mouth ,nose knees ,toesNajbardziej zadowolona jestem z tego że ma kontakt z dziećmi ....jedno co mnie denerwuje to to że zmienili mam już dwa razy nauczycielkę teraz jest trzecia ponoć najlepsza ta docelowa A tak ogólnie mówiąc to super sprawa ten angielski jak widze radośc mojego dziecka jak już wchodzi na salę i widzi dzieci to nieważne są dla mnie nauczycielki. Po lekcji dopiero zaczyna się zabawa wszystkie zabawki lądują na podłodze i dzieciaki się bawią a zabawek jest mnóstwo bo zajęcia odbywają się w przedszkolu ....o i jest wielki pisk jak mamy iść do domu
Naprawdę dziewczyny zazdroszczę wam tego przedszkola Sandra ma takiw sumie godzinny substytut pzredszkola godzinkę z zabawą już wliczając raz w tygodniu
patrycja24berlin
Kakaw super :-) Ja mloda napewno zapisze na angieslki jak bedzie miala z 5-6 lat...No bo kurde dzieciaki tak szybko chlona jezyki ze az szkoda taki dar niewkozystac.... Ja to mam pretesje troche do rodzicow ze jak bylam mala mnie nie zapisali nigdzie...Raz tam chodzilam przez 3 miesiace ale bylismy tak szatanska grupa ze trzech nauczycieli odmowilo z nami wspolpracy i jezyk wycofali
ell
kakaw na szczęście Oti od poczatku chodzi ciagle do jednej nauczycielki mamy bardzo fajna Panią Agę ale widzę, ze teraz przerabiamy to samo...bo tam jest tak, że niezależnie kiedy sie zaczyna..to wchodzi się w ten sam materiał dla grupy wiekowej.. I u nas te same spiewy co u Ciebie;-) Ostatnio na zajęciach budowalismy drogę z takich fajnych klocków łączonych..ale dzieciaki miały ubaw
a o Oti uwielbia walic w knees to jest dla niej najlepsze no i run run, shake i jump;-)
Pati Twoj młoda będzie znała już niemiecki
a o Oti uwielbia walic w knees to jest dla niej najlepsze no i run run, shake i jump;-)
Pati Twoj młoda będzie znała już niemiecki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Zaczynam szukac przedszkola:-) od nowego roku.
reklama
ja sie zastanawiam czy nie dac Marysi od stycznia/lutego do klubiku takiego osiedlowego - zajęcia od 9-13 80 zł na miesiąc, trzeba zabrac drugie śniadanie ale musialabym ją wozić autem... a maz mi auto zabrał i jeżdzi nim do nowej pracy... ale mama moja sie zobligowała że bedzie ją wozić jakby coś. Nie wiem sama. Mam prywatne przedszkole na osiedlu ale 450 zl miesiecznie.... drogo jak dla mnie bo nie wracam do pracy i zostaniemy na jednej pesji.
wydaje mi sie ze jej sie nudzi ze mną , no i mam zadwozdkę...
wydaje mi sie ze jej sie nudzi ze mną , no i mam zadwozdkę...
Podziel się: