reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Pati to fajnie że każdy może jeść co lubi no i fajnie że praktycznie jak za darmo to przedszkole. Bo u nas wszystko tyle kosztuje, że tylko się za portfel trzymać :baffled:

reklama
u nas tez tanio, ale wówczas jesli chodzisz na kurs ang...
badz spełniasz jakies tam inne wymogi. NO ja chodze na angielski i płace za wszytko 50 p dziennie (na pl ok 2 zł):-)

A JA DZIŚ POSZŁAM Z iZĄ NA ZAJĘCIA MUZYCZNE DLA DWULATKÓW I NORMALNIE SZCZĘKA MI OPADŁA JAK ZOBACZYŁAM CO ROBI MOJE DZIECKO :szok: wszędzie musi być pierwsza, grzecznie wykonuje wszystko co pani powie, zero skrępowania, nawet jak trzebabyło kolorować to grzecznie siedziała i rysowała , dopiero jak pani wzieła piłkę i zaczęła do każdego dziecka po kolei rzucać to moje dziecko w płacz, bo ona chce żeby wszyscy rzucali do niej :-D:-D:-D
więc mam wrażenie że jak przyjdzie czas by iść do przedszkola to nie będzie z tym problemu, tylko tak się zastanawiam po kim to moje dziecko takie przebojowe :sorry2:

super Irma:) Oti tez pierwsza się rwie na angielskim i kompletnie nie roumie ze nie jest jedna:)

a dzisiaj w złobku nauczyła się jakiejs piosenki chłopcy i dziewczeta...i musimy ciagle w kołku z nia tańczyc

a i mądry maluch juz na topie, ciagle prosi w domu o wlączenie, uczymy sę alfabetu

Izka to ty daj sobie z Noemi piatala...U nas byly juz dwie skargi ze Noemi jest "wredna" i ze rzadzi wszystkimi:-D No i czasami nie slucha opiekunek...ze oni swoje a ona swoja...Np.jak gdzies wysoko wchodzi i kaza jej zejsc to sie do nich rzuca i nie chce wykonac polecenia...:baffled::nerd: No normalnie prawie jak w domu....

A wczoraj mloa zaskoczyla mnie:szok: siada do mnie na kolana i spiewa "tuuuu juuuu,tuuu juuuuu,tuuu juuuuuu" po chwili zaskoczylam ze mloda spiewa Happy Brithday" bo muzyka ewidentnie na to wskazywala :-) Musial na bank sie tego w przedszkolu nauczyc bo u nas to sie spiewa 100 lat(jak juz ktos wogole zaspiewa)

reklama
Fredka, Irmaa może za jakis czas dojrzeją do tego, my też mamy takie płyty które musiały swoje odleżeć a potem były jako ulubione na topie, a teraz juz znów nie są :)

Do góry