reklama
A JA DZIŚ POSZŁAM Z iZĄ NA ZAJĘCIA MUZYCZNE DLA DWULATKÓW I NORMALNIE SZCZĘKA MI OPADŁA JAK ZOBACZYŁAM CO ROBI MOJE DZIECKO wszędzie musi być pierwsza, grzecznie wykonuje wszystko co pani powie, zero skrępowania, nawet jak trzebabyło kolorować to grzecznie siedziała i rysowała , dopiero jak pani wzieła piłkę i zaczęła do każdego dziecka po kolei rzucać to moje dziecko w płacz, bo ona chce żeby wszyscy rzucali do niej
więc mam wrażenie że jak przyjdzie czas by iść do przedszkola to nie będzie z tym problemu, tylko tak się zastanawiam po kim to moje dziecko takie przebojowe
więc mam wrażenie że jak przyjdzie czas by iść do przedszkola to nie będzie z tym problemu, tylko tak się zastanawiam po kim to moje dziecko takie przebojowe
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
super Irma Oti tez pierwsza się rwie na angielskim i kompletnie nie roumie ze nie jest jedna
a dzisiaj w złobku nauczyła się jakiejs piosenki chłopcy i dziewczeta...i musimy ciagle w kołku z nia tańczyc
a i mądry maluch juz na topie, ciagle prosi w domu o wlączenie, uczymy sę alfabetu
a dzisiaj w złobku nauczyła się jakiejs piosenki chłopcy i dziewczeta...i musimy ciagle w kołku z nia tańczyc
a i mądry maluch juz na topie, ciagle prosi w domu o wlączenie, uczymy sę alfabetu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Izka to ty daj sobie z Noemi piatala...U nas byly juz dwie skargi ze Noemi jest "wredna" i ze rzadzi wszystkimi No i czasami nie slucha opiekunek...ze oni swoje a ona swoja...Np.jak gdzies wysoko wchodzi i kaza jej zejsc to sie do nich rzuca i nie chce wykonac polecenia... No normalnie prawie jak w domu....
A wczoraj mloa zaskoczyla mnie siada do mnie na kolana i spiewa "tuuuu juuuu,tuuu juuuuu,tuuu juuuuuu" po chwili zaskoczylam ze mloda spiewa Happy Brithday" bo muzyka ewidentnie na to wskazywala :-) Musial na bank sie tego w przedszkolu nauczyc bo u nas to sie spiewa 100 lat(jak juz ktos wogole zaspiewa)
A wczoraj mloa zaskoczyla mnie siada do mnie na kolana i spiewa "tuuuu juuuu,tuuu juuuuu,tuuu juuuuuu" po chwili zaskoczylam ze mloda spiewa Happy Brithday" bo muzyka ewidentnie na to wskazywala :-) Musial na bank sie tego w przedszkolu nauczyc bo u nas to sie spiewa 100 lat(jak juz ktos wogole zaspiewa)
reklama
Podziel się: