reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Mamoot, przy odbiorze było o.k. - wesoły wyszedł z jabłuszkiem w ręku:tak: Ale przy kąpieli znów coś zaczął marudzić, że nie chce...

reklama
u nas wreszcie zdrowy i jutro zaczynamy od nowa....ciekawe jak bedzie-ale przypuszczam ze tak samo jak na poczatku bo 4 dni był a potem 11 nie...
Kasiu trzymajcie sie- Karol tak samo jak Miki a podobno jak tylko zostaje sam przestaje plakać i jest ok

My juz też powoli wydluzamy pobyt przedszkolny docelowo też do 16-16.30 u nas przedszkole jest otwarte od 6 rano do 18:-)
a ile u was wynosi stawka zywieniowa za dzień?

a ja tak jak mowilam - mala weszla zobaczyla, ze nie ma Aleksa...i mamusiu ja wracam do domu z Toba...:baffled: i poplakiwanie...z 20 min musialam jej tlumaczyc dlaczego kolegi nei ma...itd...az Pani zawinela ja i jak wrocilam po nia szczesliwa- konczyla jesc banana:-)

U nas 7 zł za jedzenie. W sumie za wszystko będzie ok. 450 zł miesięcznie (zakładając, ze Wojtek jest codziennie w przedszkolu). Nie za mało...

Kasiu, cieszę się, że Mikuś uśmiechnięty. Mam nadzieję, że tak już będzie.

reklama
a wczoraj bylam mega dumna jak odbieralam mala:-)
weszlam do sali i slysze jak Klaudia spiewa swoja ulubiona angielska piosenke- "twinkle twinkle little star" - zagladam, a moja Krolewna na srodku otoczona dziecmi, 3 Panie jakis rodzic wszyscy w ciszy, z usmiechem sluchali jak wyspiewuje, a na koniec byly brawa.:-)
wiedzialam, ze Klaudia lubi byc w centrum zainteresowania, ale jak ma nowe otoczenie, na zawolanie ot tak, sadzilam, ze nie wyjdzie, nie zaspiewa...tak tylko mi sie wydawalo...:-D

Do góry