reklama
u nas wreszcie zdrowy i jutro zaczynamy od nowa....ciekawe jak bedzie-ale przypuszczam ze tak samo jak na poczatku bo 4 dni był a potem 11 nie...
Kasiu trzymajcie sie- Karol tak samo jak Miki a podobno jak tylko zostaje sam przestaje plakać i jest ok
Kasiu trzymajcie sie- Karol tak samo jak Miki a podobno jak tylko zostaje sam przestaje plakać i jest ok
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My juz też powoli wydluzamy pobyt przedszkolny docelowo też do 16-16.30 u nas przedszkole jest otwarte od 6 rano do 18:-)
a ile u was wynosi stawka zywieniowa za dzień?
Ja jeszcze nie wiem;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
bo u nas 6 zł
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U nas 7 zł, a opłata stała coś około 127.
a ja tak jak mowilam - mala weszla zobaczyla, ze nie ma Aleksa...i mamusiu ja wracam do domu z Toba... i poplakiwanie...z 20 min musialam jej tlumaczyc dlaczego kolegi nei ma...itd...az Pani zawinela ja i jak wrocilam po nia szczesliwa- konczyla jesc banana:-)
U nas 7 zł za jedzenie. W sumie za wszystko będzie ok. 450 zł miesięcznie (zakładając, ze Wojtek jest codziennie w przedszkolu). Nie za mało...
Kasiu, cieszę się, że Mikuś uśmiechnięty. Mam nadzieję, że tak już będzie.
Kasiu, cieszę się, że Mikuś uśmiechnięty. Mam nadzieję, że tak już będzie.
reklama
a wczoraj bylam mega dumna jak odbieralam mala:-)
weszlam do sali i slysze jak Klaudia spiewa swoja ulubiona angielska piosenke- "twinkle twinkle little star" - zagladam, a moja Krolewna na srodku otoczona dziecmi, 3 Panie jakis rodzic wszyscy w ciszy, z usmiechem sluchali jak wyspiewuje, a na koniec byly brawa.:-)
wiedzialam, ze Klaudia lubi byc w centrum zainteresowania, ale jak ma nowe otoczenie, na zawolanie ot tak, sadzilam, ze nie wyjdzie, nie zaspiewa...tak tylko mi sie wydawalo...
weszlam do sali i slysze jak Klaudia spiewa swoja ulubiona angielska piosenke- "twinkle twinkle little star" - zagladam, a moja Krolewna na srodku otoczona dziecmi, 3 Panie jakis rodzic wszyscy w ciszy, z usmiechem sluchali jak wyspiewuje, a na koniec byly brawa.:-)
wiedzialam, ze Klaudia lubi byc w centrum zainteresowania, ale jak ma nowe otoczenie, na zawolanie ot tak, sadzilam, ze nie wyjdzie, nie zaspiewa...tak tylko mi sie wydawalo...
Podziel się: