reklama
A moj Julek od dwoch godzin jest w 'grupie zabaw' albo inaczej mowiac w mini przedszkolu. Jak sie okazalo ulice dalej od nas jest taka grupa (pani +4-5 maluchow od roku do trzech lat) do ktorej mozna zaprowadzic malucha na 2,5 godziny. Kosztuje to srednio ale pomyslalam, ze Julkowi przyda sie kontakt z maluchami a mnie troche wolnego wiec dzis wielka proba. Jak zaprowadzilam to pomachal mi tylko na dowidzenia i poszedl sie bawic. Za pol godziny go odbieram to sie przekonam jak bylo ale mysle, ze bez wiekszych problemow znajac naszego 'cygana';-):-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha strasznie jestem ciekawa:-) Zaloze sie ze Julen zachowywal sie wzorowo :-)
No wrocilismy i Julek wedle pani byl rzeczywiscie super: bawil sie, nie marudzil i ponoc dal sie swietnie zrozumiec bo jasno i wyraznie komunikowal swoje potrzeby tzn. czy chce pic, jesc, bawic sie i czym (a dodam, ze mowi chyba najmniej z czerwcowych dzieciakow bo prawie wcale:-)) Sam Julek nawet nie zauwazyl kiedy przyszlam go zabrac a jak zawolalam to owszem przylecial usmiechniety ale zaraz chcial wracac na sale. Tak wiec za tydzien powtorka:-)
patrycja24berlin
No to suuuper!!!!!!!!!!!!!! Julek dzielny z Ciebie facet -buzka
fantastycznie Julek dzielny z ciebie mężczyzna. Ola powiedzmy że się już przyzwyczaiła. No ale cóz, teraz wypadnie na 2 tygodnie z przedszkola i czas jakoś zleci. Będe mogła wreszcie troszke z nią posiedzieć. Szkoda tylko, że jest chora i da mi nieźle popalić. Niestety marudna jest, że hej.
patrycja24berlin
Olenko-zdrowka rybeczko!!!!!
reklama
Julek, brawo! Ze mną i Wojciaszkiem na pewno świetnie dogadałbyś się, bo my tacy jacys małomówniAle fajne z nas chłopaki
Cicha, super, że masz taka mozliwość. Jakby u nas coś takiego było, to na pewno posłałabym Mikusia, żeby bawił się z dziećmi
Oleńko, zdróweczka!
Cicha, super, że masz taka mozliwość. Jakby u nas coś takiego było, to na pewno posłałabym Mikusia, żeby bawił się z dziećmi
Oleńko, zdróweczka!
Podziel się: