reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Aż mnie ciarki przeszły.... Chyba też ją nagramy, a przynajmniej fonię:confused:
Chociaz ze wzgledu na charakter pracy często wpadam do domu "z nienacka" i nigdy nic mnie nie zaniepokoiło.
Ania76 - opoiekunkę znaleźlismy przez znajomych - z polecenia. Robiliśmy tez mini rekrutacje ale bardzo źle wypadły te kobiety które przyszły. Niektóre nawet nie zapytały o płeć ( w ogloszeniu nie zaznaczylismy płci)!!!!!

reklama
Dzieki dziewczyny, robilam tak pod koniec roku ale nikt nie mial zadnej opiekunki do polecenia, moze wy macie jeszcez jakies, szukam tak mniej wiecej od wrzesnia....:-):-)

Odetchnęłam dzisiaj z ulgą, bo jednak udało mi się znaleźć opiekunkę dla Marcinka :-) I co najważniejsze jest to ktoś znajomy, więc nie muszę się martwić, że zostawiam Niuńka z obcą osobą. Patrzę w przyszłość optymistycznie :tak:, bo tak sobie wyliczyłam, że maksymalnie będziemy zostawiać z nią Marcinka na jakieś 6 godzin, a i to sporadycznie - prawdopodobnie tak nam się uda ułożyć godziny pracy, że będą to 2 - 3 godzinki :-)

Asia - super, na pewno olbrzymi kamień spadł ci z serca :) tym bardziej że ten złobek też był taki trochę jeszcze niepewny...

reklama
Asiu, cieszę się bardzo, że się wszystko ułożyło. Nasz Wojciaszek też zostaje bez nas 6 godzin albo trochę krócej.

Do góry