Moje najukochańsze słoneczko od nowego roku idzie do przedszkolo-żłobka. W grupie jest 30 dzieciąt w różnym wieku. Zajmują się nimi 3 panie na zmianę. Dzieci w wieku Oli jest dwoje. Przyznam Wam się szczerze, że serce mi się krajało jak ją tam zostawiłam dzisiaj na godzinkę. A Ola... hmm wogóle nie zauważyła, że mnie nie ma. Chociaż tyle dobrze. Ja jednak będe się o nią strasznie martwić. To miejsce nie jest zabardzo ciekawe, a nas niestety nie stać na droższe. Mam nadzieję, że od wakacji znajdę jej coś fajniejszego. Tu nawet porządnej piaskownicy nie ma. Mam nadzieję, że jakoś wytrzyma.
reklama
My dajemy Wojciaszkowej niani mały symboliczny prezencik (herbatę o "świątecznym" aromacie), ale dlatego, że ją lubimy a nie dlatego, że tak należy. Tzn. ją nianię:-), a nie herbatę (choć herbata też dobra ).
A propos premii, to chcieliśmy jej dać jakieś 3 miesiące temu premię (tak za dobrą współpracę), ale nie chciała przyjąć.
A propos premii, to chcieliśmy jej dać jakieś 3 miesiące temu premię (tak za dobrą współpracę), ale nie chciała przyjąć.
"Opiekunka / zlobek ...." ....albo urlop wychowawczy ........
Dlugo by opowiadac dlaczego, ale glownie efekt jest wazny - od stycznia ide na rok na wychowawczy..... Ciesze sie bardzo, ze bede mogla wiecej czasu spedzac z Mateuszem..... i tej wersji sie trzymam.... Nie szukam "przeciw", a dokladniej rzecz biorac: probuje nie myslec o "przeciw".....
No i mam nadzieje, ze dzieki temu bede miala wiecej czasu na BB
Dlugo by opowiadac dlaczego, ale glownie efekt jest wazny - od stycznia ide na rok na wychowawczy..... Ciesze sie bardzo, ze bede mogla wiecej czasu spedzac z Mateuszem..... i tej wersji sie trzymam.... Nie szukam "przeciw", a dokladniej rzecz biorac: probuje nie myslec o "przeciw".....
I tego my będziemy się trzymać!:-):-)
Powodzenia!
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
"
ciesze sie bardzo
reklama
Podziel się: