reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

U nas koszt za Olgę to 75% stawki podstawowej, czyli 0,98zł ;-)
U nas Miki chciał zobaczyć co u Olgi słychać. Olga najwidoczniej nie potrzebuje towarzystwa brata ;-)

reklama
Mamootku usmielam sie ze Stasia-strzasnie to slodkie :)))

U Noemi w przedszkolu cos panuje...duzo dzieci dostaje nieoczekiwanie goraczke...mloda juz od wczoraj jakas markotna...dzis nawet nie wyszla z auta jak po zakupy poszlam..chciala lezec w aucie..niezabardzo bylo mi to na reke ja tak zostawiac ale polowe miasta przejechalam wiec na spidzie polecialam... a teraz caly czas lezy...

Brawo dla dzielnego przedszkolaka Stasia :-)
Pati, jak Noemi? Mam nadzieję, że lepiej.
Nie byłam na zebraniu w przedszkolu, tylko małż, dumny był z siebie że wszystko zapamiętał, zasypał mnie informacjami, ja z niego też, bo wcześniej jak on był na zebraniu to ja nic nie wiedziałam. Okazuje się, że nie do końca :-D przyniósł informację, że we wrześniu zajęcia dodatkowe są bezpłatne, we wtorek zapłacił, pytam ile, i zdziwiłam się, że tak dużo- a on- no jak dużo, przecież za żywienie, ubezpieczenie, zajęcia dodatkowe... na co ja, że przecież zajęcia miały być bezpłatne, a on zdziwiony, że faktycznie. Wczoraj nie było pani od wpłat, dziś poszedł zapytać, i okazało się, że pierwsze zajęcia były bezpłatne- pewnie były o jedne więcej, bo stawka normalna, albo ściema. Tak więc Sylwunio chodzenie na zebrania ma z głowy :-D

Noemi zdrowka:)!!!

Brawo Stas!

KasiaK- usmialam sie ;)

Klaudia niechetnie zostaje w szkole - ona i Molly - dwa szkolne przytulaki...siedza kolo Pani, za raczke, Klaudia przed wyjsciem lzy w oczach, ze chce mnie, ze chce bym z nia zostala...Stresuje ja przede wszystkim korzystanie z WC..:O...wchodzi chce bym poszla z nia, bo siusiu, kupka...pytalam dlaczego- odpowiada, ze boi sie, ze zle wytzre pupke...wrocila kiedys i od progu szczesliwa, ze w przedszkolu zrobila kupke i sama sie podtarla...ale zestresowana, ..ze nie wie czy dobrze i kazala mi sprawdzic;/...mowie - tak bardzo dobrze, juz umiesz sama....ale i tak jakos nie wiem dlaczego przed wyjsciem/zostawieniem jej w przedszkolu stara sie siedziec na kibelku yle az zrobi;/...
Odbieram ja zawsze szczesliwa, obiecuje, ze jutro rano nie bedzie fisiowala...i co rano jest oki dopoki nie dochodzimy do przedszkola.

tance - nagram filnik koniecznie, bo czad!!!..(to co chodzila prywatnie w porowaniau do tego kiszka...dla Dusi balet i taniec wspolczesny byly zdecydowanie za stateczne - hip hop jest lepszy:)i board games strasznie jej sie podobaja!

Ostatnia edycja:
Rusia, u nas Wojtek miał przed wakacjami takiego stresa siusioewgo. Moim zdaniem to efekt zazdrości - chłopcy jak zazdroszcza to z ukrycia, a nie wprost ;-). Ciągle latal robć siusiu (a to nie było chorobowe) i w końcu stwierdziłam, że tak się przejmuje, żeby się nie posusiać przypadkiem. Nadal troche tak jest, ale już mniej.

reklama
Do góry