reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Mi mięso nie przechodzi. Chyba, że w ekstrymalnych sytuacjach, jak np. facet chciał mi kiedyś wyrwać orebkę, to mu k... i parę takich rzuciałm.:szok::-p:-)

reklama
i ja zazwyczaj slysze -jak soboe mieskiem rzuce- jejkuu jak Tobie to nie pasuje:shocked2:dlaczego?:shocked2::-D:-D:-D

a rzucam czasem!jak mnie telepnie...to nawet porzadnie potrafie zrugac!...ale jak kos naduzywa...szczegolnie przy dziecku to zwracam uwage...

Wracając do tematu...;-):-D
W piatek w przedszkolu dzieci mają Wigilię - niestety nie będzie takej z rodzicami :-( Ciekawe czy Miki pójdzie, bo kaszlołek i idę dziś z nim na osłuchanie.
I zaczęli się już uczyć wierszyka na dzień babci i dziadka - Miki już cos mruczy pod nosem ;-) Żeby tylko się nie "wygadał"

Kasia a kiedy przypada dzien babci i dziadka?:zawstydzona/y: ja zawsze mam problem z datami:-D
U nas dzis wigilia taka z rodzicami-ale w stylu ze beda spiewane piosenki jakies tam,jakies male przedstawienie...dokladnie nie wiem...mloda nie byla w piatek ani wczoraj w przedszkolu bo strasznie kaszlala-tak na maxa wiec ja podkurowalam...chce zeby na swieta byla zdrowa... Wrzuce foty i opowiem co i jak jak wroce...

u nas też dzis wigilia, opowiem jak wróce:) Karol poszedł pierwszy dzień do pzedszkola choć katar jeszcze ma :( no ale na wigilie...a Bartek mi się rozkłada, ciężka nocka za nami :(:(:(

a ja znowu pekam z dumy:cool2: moja Duska zbiera w szkole wszystkie nagrody:-)
Klaudia chodzi do przedszkola przy szkole- tu szkola zaczyna sie od 4 roku zycia..i juz te 3 letnie dzieci sa normalnie uczone..przygotowywane do szkoly(jak u nas zerowka)
I teraz maja codziennie olimpiady- tzw. podsumowanie polrocza, ktore dziecko sie wyroznia w dancyh dziedzinak nauki- - dostaje medal- wczoraj w dziedzinie matematyki "Maths Olympics" a dzis w dziedzinie czytania Klaudii na apelu Pani dyrektor wreczyla nagrode:-)...Cyknelam jej kilka fotek- normalnie pekam dzewczyny z dumy!:-):-):-):-):-)

reklama
No brawa brawa :-)

No my tez po imprezie-takie tam nic ogolnie...wielki chaos nic wiecej:-D Mloda nie chciala w niczym uczestniczyc...za to skakala jak walnieta po krzeslach lub czolgala sie pod nimi...:eek: Na koniec dopiero udalo ja sie wyciagnac...ale mamusia musiala za raczke zaprowadzic...

Do góry