reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Fredzia- bomba! super!

a ja tak tylko teraz z doskoku...bo mnie mdli, no ale musze sie pochwalic:-)

MOJA DUSKA MA ZA SOBA PIERWSZY PUBLICZNY WYSTEP:-) DZIECIAKI PRZYGOTOWALY DLA NAS-RODZICOW OGROMNA NIESPODZIANKE...NIE SPODZIEWALISMY SIE...BYLA SCENA, DZIECI PRZEBRANE...I SPIEWY, TANCE, WIERSZYKI...(W J. ANGIELSKIM OCZYWISCIE)A NAJSMIESZNIEJSZE, ZE NASZE MALUCHY WOGOLE SIE NIE WYGADALY...POSZLISMY NA NIESWIADOMCE...POWIEDZIANO NAM -BY PODPATRZEC JAK DZIECI SIE BAWIA...A TU NIEZLE OCZY KAZDY RODZIC ZROBIL...MI SIE NAWET PLAKAC CHCIALO TAKA BYLAM DUMNA Z KLAUDII!:tak::tak::tak::tak:

nagralam filmik i beda fotki tylko teraz moj drugi dzidzius wola -spac:sorry:

Rusałko, brawa dla artystki.
Fredka, to świetnie
Sylwia, ja mam rodzinę w Krakowie i uwielbiam słuchać jak oni mówia po krakowsku :-)

No może tak na codzień to by mnie wkurzało, ale my sie widzimy 1-2 razy do roku i zawsze żartujemy z tego naszego innego gadania.:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry