Pati kazde nasze zdolne - twoja pięknie rysuje - widzialam te piekności na galerii. Moja śpiewa okropnie - falszuje ile wlezie - ale na szczescie panie nie sa takie ambitne ze tylko zdolne spiewacko dzieci biorą do przedstawienia tylko wszytskie ida. Moja sie tez wstydzi okropnie ale jak jest grupa to wyjdzie i panie te dzieci tam prowadza, kucaja za nimi, podpowiadaja kreca z nimi te kółeczka wiec wiecie bedzie śmiechu co niemiara.
Na razie poszla do przedszkola. Faszeruje ja czosnkiem, tranem, i syropem z cebuli, dałam tez Sinecod on fanie hamuje kaszel ale widze ze dzis juz mokro zaczyna kaszelec. Postawie jej jutro bańki to moze jakos sie wykaraskamy.
Wojtek ale super śpiewasz!
Acha i mamy zaleconego logopede. Bedziemy chodzic. Termin 11 stycznia mam. Wsadza jezyk miedzy zeby i ma wade wymowy co juz wiem nie od dzis. :-(
Na razie poszla do przedszkola. Faszeruje ja czosnkiem, tranem, i syropem z cebuli, dałam tez Sinecod on fanie hamuje kaszel ale widze ze dzis juz mokro zaczyna kaszelec. Postawie jej jutro bańki to moze jakos sie wykaraskamy.
Wojtek ale super śpiewasz!
Acha i mamy zaleconego logopede. Bedziemy chodzic. Termin 11 stycznia mam. Wsadza jezyk miedzy zeby i ma wade wymowy co juz wiem nie od dzis. :-(