reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Wiem, ale martwi mnie, ze ma znowu nosek zatkany. A katar jest w tym wypadku głównym powodem tego kaszlu. Po to wzięła antybiotyk, żeby skończyć ten stan , który trwa prawie 2 miesiące.
u nas to samo katar i kaszel od dwoch miesiecy :baffled: jak jest mniejszy i zadki to Jenni mniej kaszle ale jak zrobi sie zielony i gesty wtedy nic niewylatuje i Jenni kaszle i tak w kolko:baffled::crazy:

reklama
Wiem, ale martwi mnie, ze ma znowu nosek zatkany. A katar jest w tym wypadku głównym powodem tego kaszlu. Po to wzięła antybiotyk, żeby skończyć ten stan , który trwa prawie 2 miesiące.
No to rzeczywiście.A może zamiast antybiotyku powinna brać coś antyhistaminowego?Może to alergiczne problemy...
u nas to samo katar i kaszel od dwoch miesiecy :baffled: jak jest mniejszy i zadki to Jenni mniej kaszle ale jak zrobi sie zielony i gesty wtedy nic niewylatuje i Jenni kaszle i tak w kolko:baffled::crazy:

Kurcze to nieciekawie...:baffled:

Kaszel to może się nawet do miesiąca utrzymywać po chorobie, ale nos zapchany to już nieciekawie :-( Strasznie długo to Wam się Ewamat ciągnie...
O Irtasi Jenni już nie wspomnę :dry:
Może teraz jak przyjdzie mróz to wymrozi te wszystkie bakterie i trochę choroby odpuszczą.
Choć nas (odpukać!!!) choroby już od dłuższego czasu omijają, ja myślałam, że się rozłożę, a jednak mi przeszło.
Wogóle przy uporczywych katarach polecam:
FLIXONASE - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl
Po kilku dniach katar zawsze ustępuje, nawet jeśli nie jest to katar alergiczny :tak:
Kiedyś zapisał mi lekarz w czasie choroby, gdy karmiłam. Na początku zła byłam, bo drogie cholerstwo było, ale okazało się naprawdę skuteczne, po 3 czy 4 dniach stosowania katar zniknął, a naprawdę mocno byłam chora. Od tego czasu, kiedy tylko zaczyna mnie w nosie kręcić odrazu aplikuję je sobie i katar mi się nie zdąży rozwinąć nawet.

a u nas 2 dni spokoju a dziś rano CHRYPA :baffled::crazy: a nigdzie od soboty nie wychodzimy cholera jasna.
i wszystko ma ciepłe tak normalnie ale paluszki u rączek zimne to dziwne

w czwartek ide do lekarza niech go przebada. PARSZYWA POGODA

Ostatnia edycja:
reklama
no i z CHRYPY mamy mega CHRYPE :szok::crazy:
już tak sobie myślę żę to może dlatego że teraz grzeją i jest bardziej suche powietrze już sama nie wiem dlaczego no i nic jeszcze nie pomaga dałam syrop prawoślazowy 3 razy w ciągu dnia po 5ml i nic

Do góry