reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Rozalka, moja znajoma ponoć ma recepte na chłopców- trzeba doprowadzic do zapłodnienia 15 dnia cyklu. Podobno jej koleżanka się do tej metody zastosowała i faktycznie urodziła chłopaczka. :-) :tak: Ile w tym prawdy- nie wiem...

reklama
A co do blixniaków, to mój mąż ma braci, którzy są blixniakami. Teściowa święta do nieba pójdzie chyba:-) Urodziła ich przez cesarkę. A każdy z nich ważył ponad 3 kg!!!:szok: Tak więc ja tez się bałam, że gdzieś się te geny moga nam przyplątać i natura obdarzy nas bliźniakami. Po pierwszym usg tez odetchnęłam z ulgą, że to tylko jedno dzidzi:-D

Ja jakbym miala teraz blizniaki,to musialabym zostac w domu nadluuuugo:-D .Na razie mi sie podoba,tylko wiem,ze ciezko bedzie z jednej pensji.W naszej miejscowosci buduja przedszkole,wiec za klika lat bedzie jak znalazl dla Kondzia:tak:

Aha,a moj cycus przespal dzis 8 godzin:szok: ,bez jedzenia.Jak sie obudzilam bylam zalana mlekiem,mimo podkladek:szok:

Jejku, dziewczyny, aż mi głupio jak sobie pomyślę, że narzekałam na moją ciążę... Co mają powiedzieć te kobiety, które raz poroniły i w drugiej ciąży ciągle są w niepewności. Jak byłam w szpitalu, to przyszła taka dziewczyna w siódmym miesiącu- wszystko było dobrze, a ona powiedziała, że mają ją przyjąć, że się nie ruszy z miejsc, bo w poprzedniej ciąży w siódmym miesiącu poroniła, wszystko było przygotowane, pokoik, ubranka.... I że nie zniesie tego strachu i chce być w szpitalu. Nie wiem czy ją przyjęli, bo to i tak by na inne piętro poszła... Ale masakra!!

Tyciu,pozazdrościć przespanych 8 godzin.Ja jestem szczęśliwa,jak mój głodomorek prześpi 4 godziny(a to bardzo żadko się zdarza).:-) :-) :-)
Ale mój Kubuś jest taki słodki,jak w nocy przytula się tym cieplutkim ciałkiem.No ale co 2 godzinki cycuś.Rośnie ten mój bąbel.:-) :-) :-)

Czy mozna jechać na spacerek (jeśli tak, to na jak długi?) w tak ładny dzień jak dzisiejszy z maluszkiem, który ma temperaturę około 38 stopni :confused: :confused: :confused:

reklama
Joasiek, wiem ze z dzieckiem mozna jezdzic na spacerki jak maja katarek i sa lekko przeziebione, ale co do goraczki to w sumie to nie wiem:dry: :szok: ja chyba bym poszla bo goraczka 38 u takiego babla to nie jest duzo, a jak nie ma wiaterku i jest cieplo ?:confused: :baffled:

Do góry