reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

o 6 antybiotyk potem mleko piła i obudziła sie przed chwila wstała i paw
a teraz biega w pajacu polarowym po pokoju a ja leze;-):zawstydzona/y:

Agusia nie wiem czy dobrze zrozumialam, bo piszesz ze dalas antybiotyk a pozniej Sarcia pila mleko. Nie wiem jaki odstep mialas miedzy podaniem antybiotyku a piciem mleka. Z tego co wiem antybiotykow nie mozna laczyc z mlekiem, wiec moze to dlatego wymiotowala

Ostatnia edycja:
reklama
Ja znowu slyszalam ze niepodaje sie mleka tylko wtedy jak dziecko kaszle bo zbiera mu sie wtedy szlajm:tak:

O teorii Irtasi nie słyszałam, natomiast o tym, żeby nie podawać mleka jak jest temperatura owszem. Co do antybiotyków, to przy niektórych nie wolno pić mleka, bo mleko powoduje słabsze ich wchłanianie :tak:

O teorii Irtasi nie słyszałam, natomiast o tym, żeby nie podawać mleka jak jest temperatura owszem. Co do antybiotyków, to przy niektórych nie wolno pić mleka, bo mleko powoduje słabsze ich wchłanianie :tak:
Mi zawsze przy Chrisie zabraniali dawac mleko jak mial zapalenie oskrzeli i mocny kaszel(przypomne tylko ze Chris nie kaszle on szczeka i zawsze mleko zwymiotowal i to takie pawie ze moglby brac w pawiowaniu na odleglosc:rofl2:) a co do tempki to faktycznie tez tylko powyzej 40 stopni mi mowili aby niepodawac:tak:

mam pytanko?:zawstydzona/y:
Czy jest mozliwe nabycie/powstanie refluksu żoładkowego dopiero :blink:w wieku .....lat?
Niemam pojecia Jenni miala refluks ale powodem byl jeszcze niezbyt wyksztalcony zoladek i jej pokarm wracal , ale nabyc chyba tez mozna jak cos zostanie uszkodzone moim zdaniem

mam pytanko?:zawstydzona/y:
Czy jest mozliwe nabycie/powstanie refluksu żoładkowego dopiero :blink:w wieku .....lat?

moja siostra jest dopiero po badaniach i wykryto jej właśnie chyba refluks żołądkowy a ma 28lat :sorry2: ma podrazniony też przełyk z ranami bo była na gastroskopii bardzo ją bolał żołądek jest teraz na diecie i ma napisane co nie może jeść czyli prawie wszystko :blink:

Mojej mamie też wykryli refluks jak była dorosła :tak:
Miała dolegliwości od czasu, kiedy była nastolatką, ale też nie odkąd pamięta, więc pewnie nie urodziła się z tym.

reklama
Do góry