Pewnie, jak najbardziejCzy moge podawac jej Acidolacktory mi Karola kiedys przyslala?Mam jeszcze jedna paczke i ma gwarancje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, jak najbardziejCzy moge podawac jej Acidolacktory mi Karola kiedys przyslala?Mam jeszcze jedna paczke i ma gwarancje
![]()
wiem, że ci przykro:-( znam to uczucie...:-( napewno znajdzie sie coś co tez polubi w miejsce danonków![]()
Wiem wiem ze swiat sie nie zawali, ale troszke mi przykro....ona tak lubi danonki, a i tak jej dawalam jeden co drugi dzien.....na szczescie bo moze mialaby gorzej
Kasiad ciekawy artykuł
Dzieciom należy pozwalać chodzić boso po ziemi, bawić się w piasku, i nie muszą myć rąk, kiedy idą coś zjeść - stwierdził. On i Elliott wskazują, że u dzieci wychowywanych w gospodarstwach rolnych i mających częsty kontakt z robakami i innymi organizmami pochodzącymi od zwierząt hodowlanych o wiele rzadziej rozwijają się alergie i choroby autoimmunizacyjne.
tu się zgodzę bo sama Emilce pozwalałam na wsi jeść owoce prosto z drzewa kulać się po ziemi ale nie wyobrażam sobie by miała to robić u mnie przed blokiem gdzie są kupy psa kota szkło i naplute;-)