reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Kurcze Laseczki pomocyyyyyy.....
Od jakiegos czasu Julci pekaja platki od uszu:baffled: i nie wiem jaka jest temu przyczyna??.......Normalnie wyglada jak by miala je ponadrywane <kolczyki jej wyciagnelam wiec nie od tego>
Moja mam twierdzi ze brak jej jakiejs witaminki, ale jakiej.....
Daje jej KIDABION, i Bobovit.....
Owoce tez wcina wiec??:sorry2::confused:

Oj nie mam bladego pojęcia nuśku co to może być :no::-(

A właśnie przy okazji zapytam - czy Wy dajecie swoim bąblom jakieś witaminki :confused: Ja nie daję Milence żadnych, może powinnam :confused:

Nuśka u nas tez alergia tak sie objawiała-dokładniej alergia na herbate granulowaną hippa:tak:

Dziękujemy za wszystkie zyczenia zdrówka:tak:

reklama
Nuska u Hubka jak był mały to tak właśnie zaczęła sie objawiac jego alergia...:-( pekały mu płatki uszu i podchodziły taka wydzieliną dziwną
U mnie w rodzinie też tak objawia się alergia, moi chłopcy tak mają (tylko na uszach im się właśnie to uwidacznia), Oli też tak reagowała.

Do góry