reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
to pewnie przez ten wypadek Emilka nie mogła spać, biedna mała
możliwe że też przez to bo oczy ją swędzą i je tarła a tam miała przecięte

dziś już lepiej to przecięcie wygląda bo nie jest na świeżo przecięte i krecha wydaje się mniejsza ale powieka bardzo czerwona no i oczy tez nadal czerwone zwłaszcza to z tą powieką nie wiem teraz czy to nadal uczulenie czy co :-:)baffled:

Dziś byłam z nią w szpitalu z oczami bo na wieczór znów jej się zrobiły czerwone i niby to zapalenie spojówek za 4 dni do okulisty idziemy ale się nabiegałam jak głupia bo w dziecięcym nas nie chcieli przyjąć tak odrazu więc poszliśmy do dorosłych no i pani w izbie przyjęc powiedziała że musze dostarczyć jej książeczkę rodzinną a ja takiej nie mam :no: i powiedziała że Emilka bez niej jest nieubezpieczona :baffled: już nic z tego nie wiem za 7 dni musze jej dowieźć książeczkę :dry: myślałam że nie musi miec :confused::zawstydzona/y:

Gosiu pewnie musisz dowiesc aktualnie PODBITA ksiazeczke rodzina
ksiazeczka RUM nic nie daje ....nie jest podstawa do ubezpieczenia:-((poprstu PL:-()
ja musiałam dowozic zawsze druki z ZUSU bo my nie posiadamy takowej;-)

Gosiu pewnie musisz dowiesc aktualnie PODBITA ksiazeczke rodzina
ksiazeczka RUM nic nie daje ....nie jest podstawa do ubezpieczenia:-((poprstu PL:-()
ja musiałam dowozic zawsze druki z ZUSU bo my nie posiadamy takowej;-)

ale ja nie mam książeczki rodzinnej to jak mam mieć aktualnie podbitą :confused: mam moją legitymacje ubezpieczeniową i Emilki ksiązeczkę zdrowia i tyle :baffled: dałam jej obydwie a ona chciała rodzinną no ale nie mam takiej :wściekła/y:

no i dobrze moim zdaniem tu chodzi o legitymacje ubezpieczeniowa tylko aktualnie podbita ja tez nie mam rodzinnej a gdzie zgłaszałas do ubezpieczenia Emilke u siebie w pracy?

reklama
dokładnie jak miska pisze od reki jesli nie maja ksiazeczek to moga wydrukowac takie pismo ze potwierdza rejestracje imie i nazwisko dziecka pesel oryginalna pieczatke firmy
sama to przeszlam jak bylam z malym w szpitalu z kratnia i tez tego nie mialam

Do góry