reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

o to dobrze że Julasek już lepiej się czuje u nas poprawa zazwyczaj właśnie jest na 3 dzień po braniu antybiotyku
biedna Emilka ale takie właście ciekawskie jaja robią się z naszych bąbli i wszędzie by weszły... Weronika własnie też wspina sie na regał z ksiażkami :crazy:

reklama
Oli poraz pierwszy ma pozdzierane kolana, wczoraj poszła w ruch woda utleniona :baffled: Nawet nie wiem, kiedy sobie zdarła, parę razy się przewróciła na asfalcie, ale wstawała dalej do biegu, nawet nie zajęczała. Dopiero w domu zauważyliśmy, że z kolan ma pozdzieraną skórę - niezyt mocno, ale wolałam przemyć.

Biedna Oliwka.Ja dlatego Konradowi bede zakladac spodenki 3/4 jak bedzie maszerowal po aswalcie.U nas na podworku duzo trawki,to nic mu sie nie stanie.

No widziałam, ze już maluszki na krótko zostały porozbierane..a ja jeszcze Filipkowi długi rękaw założyłam na krótki...no i spodnie długie obowiązkowo plus rajstopki...:-:)-( Ale nie widziałam nawet wczoraj, żeby mu za ciepło było :baffled::baffled: Poza tym on ciągle w tym piachu zimnym...w domu też nie najcieplej...

Sama nie wiem....:baffled::sorry2:

No widziałam, ze już maluszki na krótko zostały porozbierane..a ja jeszcze Filipkowi długi rękaw założyłam na krótki...no i spodnie długie obowiązkowo plus rajstopki...:-:)-( Ale nie widziałam nawet wczoraj, żeby mu za ciepło było :baffled::baffled: Poza tym on ciągle w tym piachu zimnym...w domu też nie najcieplej...

Sama nie wiem....:baffled::sorry2:
Ja sie Tobie nie dziwię,u nas też jak zawieje od morza chłodniejszy wiatr,to tylko długa bluza i spodnie.Wczoraj to w ogóle popołudniu zimnica.Kuba miał rajstopy i gruby polar,a i tak mi zmarzł troszkę.:baffled:

Kurcze moj Chris ma chyba rozyczke :baffled: ma zsypane policzki plecy i brzuch i powiekszonne wezly chlonne:baffled:

Kurcze moj Chris ma chyba rozyczke :baffled: ma zsypane policzki plecy i brzuch i powiekszonne wezly chlonne:baffled:
o kurcze ale lepiej jakby miał teraz tą chorobę przechodzić niż później dzieci łagodniej przechodzą niż dorośłi
a ja jeszcze nie byłam chora na żadną zakaźną chorobę :baffled:

reklama
Maz wlasnie wrocil z Chrisem ze szpitala i stwierdzili ze to niby alergia byc moze ze na plyn na opalanie ale czy to mozliwe zeby dopiero dzis wyskoczylo jak w niedziele byl smarowany?? :dry:Bo mi troszke dziwne bo ja jestem uczulona na kremy do rak i jak posmaruje to w moment jestem wysypana w tych miejscach i czerwona

Do góry