reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Julcia jakas niemrawa ostatnio....dzisiaj caly dzien robila kupki.....wodniste...troszke sluzu......chyba zeby bo ma starsznie dziasla napuchniete:-(

Ja uzywam Pampersy 4 z gąsieniczką... czym one się różnią od tych let's go? Te drugie są zakładane jak majteczki, o to chodzi?? My na razie bez problemu przewijamy Milenkę na przewijaku na leżąco.
Kurcze ja się wogóle nie orientuję w tych pampkach :zawstydzona/y: Jakie sa najlepsze dla chodzących dzieciaczków?

Ja uzywam Pampersy 4 z gąsieniczką... czym one się różnią od tych let's go? Te drugie są zakładane jak majteczki, o to chodzi?? My na razie bez problemu przewijamy Milenkę na przewijaku na leżąco.
Kurcze ja się wogóle nie orientuję w tych pampkach :zawstydzona/y: Jakie sa najlepsze dla chodzących dzieciaczków?
Moim zdaniem dobre sa i jedne i drugie:tak:

Nie jestem specjalistką od pieluch, ale u nas tylko pampersy własnie activy z gąsienica sa na pierwszym miejscu:tak:U nas w dalszym ciągu 4:-)Kupiłam huggisy i są. do d..., przemakają po kilku h.:baffled:

Julcia jakas niemrawa ostatnio....dzisiaj caly dzien robila kupki.....wodniste...troszke sluzu......chyba zeby bo ma starsznie dziasla napuchniete:-(
U nas to samo. Oli od czasu gorączki 40 stopni, która przeszła po 1,5 dnia, cały czas marudna i jęcząca. W nocy budzi się często z płaczem. Kupki dziś właściwie były już prawie dobre, ale przez 2 dni były zupełnie rzadkie, aż się dupka młodej odparzyła.
Co do pieluch to poraz pierwszy kupiłam Dada Biedronkowe i muszę powiedzieć, że nawet sobie chwalę :tak: Pampery na 1 miejscu, ale te opcjonalnie też mogą być :tak:

My ostatnio zmienilismy mleko z Bebilonu Ha na NAN Ha (tatuś pomylił się w sklepie i kupiła NANa) i od tego czasu kupy rzadkie (na mój gust aż za bardzo, bo włażą wszędzie) i bezproblemowe, po Bebilonie za to były bardzo twarde...
HA dostaje raz na dzień, a drugi raz dostaje Nutramigen. Kombinuję co zrobić zeby kupki były w sam raz. Może to drugie mleko podawać jej pół na pół Bebilon z NANem? Tylko czy tam można?? Z Nutramigenem na pewno można mieszać, pediatra sama nam to zalecała.

reklama
Joasiek,a nam właśnie pediatra mówiła żeby nie mieszać mleka różnych firm.No chyba że chwilowo,jak sie chce zmienic na inne:baffled:

Do góry