reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas tezU nas rozbieranki na stojąco tylko.
Emilka wczoraj bawiła się przy stoliku wcześniej ją miał R na rękach i jak zawsze usiadła na pupę przy nim (stoliku) ja akurat byłam w łazience i nagle płacz ...moja mama mówi "biedna tata nie chce cię mieć na rączkach" i akurat ja wychodzę z łazienki i obie poszłyśmy do małej i R a on ją trzyma a ta cała we krwi cała buzia i obydwie rączki :-( szybko wytarłam ją by zobaczyć gdzie jej leci i patrzę a to z buzi :-( no i rozwaliła sobie tą skórkę między jedynkami co idzie do wargi :-(
nie wiem co wywijała może miała palec w buzi jak usiadła na pupę
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mała bawi się coraz dłużej i częściej sama i to mnie cieszy, ale niepokoi mnie to, że wszystko sobie zakłada na głowę lub szyję. Jak to jest jakiś ciuch, to pal licho, ale najgorzej, że sobie okręca kabel od mikrofonu wokół szyi lub zakłada rekamówki na głowę
Milena tez wszystko pakuje sobie na glowe, albo okreca wokol szyi.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Emilka wczoraj bawiła się przy stoliku wcześniej ją miał R na rękach i jak zawsze usiadła na pupę przy nim (stoliku) ja akurat byłam w łazience i nagle płacz ...moja mama mówi "biedna tata nie chce cię mieć na rączkach" i akurat ja wychodzę z łazienki i obie poszłyśmy do małej i R a on ją trzyma a ta cała we krwi cała buzia i obydwie rączki :-( szybko wytarłam ją by zobaczyć gdzie jej leci i patrzę a to z buzi :-( no i rozwaliła sobie tą skórkę między jedynkami co idzie do wargi :-(
Biedna Emilka. :-(
u nas niedawno byla podobna sytuacja. horror. na szczescie nie bylo mnie w domu bo bym zeszla na zawal
a bez przewijaka nie wyobrazam sobie zmiany pieluchy
reklama
ja jeszcze o ten TORMENTIOL jego tak grubo posmarować czy raczej wsmarować???
a co do przewijaka to dla mnie służy jako miejsce gdzie szykuje ubranka na rano a tak akcja pielucha jest na naszym wyrku
ja smarowałam cienką warstwą co drugą zmianę pieluszki np raz Tormentiol raz sudocrem albo puder