reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Emilka wczoraj bawiła się przy stoliku wcześniej ją miał R na rękach i jak zawsze usiadła na pupę przy nim (stoliku) ja akurat byłam w łazience i nagle płacz ...moja mama mówi "biedna tata nie chce cię mieć na rączkach" i akurat ja wychodzę z łazienki i obie poszłyśmy do małej i R a on ją trzyma a ta cała we krwi :baffled: cała buzia i obydwie rączki :-( szybko wytarłam ją by zobaczyć gdzie jej leci i patrzę a to z buzi :-( no i rozwaliła sobie tą skórkę między jedynkami co idzie do wargi :-(

nie wiem co wywijała może miała palec w buzi jak usiadła na pupę :confused:

Mała bawi się coraz dłużej i częściej sama i to mnie cieszy, ale niepokoi mnie to, że wszystko sobie zakłada na głowę lub szyję. Jak to jest jakiś ciuch, to pal licho, ale najgorzej, że sobie okręca kabel od mikrofonu wokół szyi lub zakłada rekamówki na głowę :baffled:

Milena tez wszystko pakuje sobie na glowe, albo okreca wokol szyi.

Emilka wczoraj bawiła się przy stoliku wcześniej ją miał R na rękach i jak zawsze usiadła na pupę przy nim (stoliku) ja akurat byłam w łazience i nagle płacz ...moja mama mówi "biedna tata nie chce cię mieć na rączkach" i akurat ja wychodzę z łazienki i obie poszłyśmy do małej i R a on ją trzyma a ta cała we krwi :baffled: cała buzia i obydwie rączki :-( szybko wytarłam ją by zobaczyć gdzie jej leci i patrzę a to z buzi :-( no i rozwaliła sobie tą skórkę między jedynkami co idzie do wargi :-(

Biedna Emilka. :-(

Jejku,biedna Emilka.:szok:
Ja używam przewijaka,bo tylko na nim Kuba spokojny:-D.
A na głowę to też wszystko zakłada,albo okręca wokół szyi.:no:

u nas niedawno byla podobna sytuacja. horror. na szczescie nie bylo mnie w domu bo bym zeszla na zawal:no:

a bez przewijaka nie wyobrazam sobie zmiany pieluchy:no:

ja jeszcze o ten TORMENTIOL jego tak grubo posmarować czy raczej wsmarować???:confused:
a co do przewijaka to dla mnie służy jako miejsce gdzie szykuje ubranka na rano a tak akcja pielucha jest na naszym wyrku

reklama
ja jeszcze o ten TORMENTIOL jego tak grubo posmarować czy raczej wsmarować???:confused:
a co do przewijaka to dla mnie służy jako miejsce gdzie szykuje ubranka na rano a tak akcja pielucha jest na naszym wyrku

ja smarowałam cienką warstwą co drugą zmianę pieluszki np raz Tormentiol raz sudocrem albo puder :tak:

Do góry