agusia9915
Matka wariatka
na recepte
z apteki
5zł
tuba 100g
z apteki
5zł
tuba 100g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jako długotrwale zmagająca się ze zmianami skórnymi Kuby polecam Krem specjalny Emolium(niestety 23 zł.),a do ciała emulsje(też Emolium).U nas rewelacja.Oliatum do kąpieli też OK.Mniejsze zmiany poprostu Bepanthen w maści.Słuchajcie, co używacie skutecznego na zmiany uczuleniowe na skórze Już pisałam, że Oli dostała krostki na twarzy, teraz krostki zmieniły się w brzydkie liszajowate placki. Nie wiem czym jej to smarować
Oliwki twarz wygląda coraz gorzej :---( Porobiły się duże czerwone krosty, a na jednym poliku zmiana liszajowata robi się coraz większa, już weszła nawet na ucho. Zupełnie nie wiem od czego to. Już odstawiłam Oliwce wszelkie mleczne jedzenie, a zmiany się powiększają. Może i ja powinnam mleko odstawić
Elocom to maś sterydowa,trzeba uważać.Jeden raz,czy dwa nie zaszkodzi,ale dłuzsze stosowanie tak.Zdecydowanie pogarsza stan skóry i powoduje zanik pigmentu,to tak w skrócie.Kasiad a czy Oliwkę to swędzi??
Nam lekarz przepisał Elocom z recepty na liszaje super, po jednym posmarowaniu zeszlo.
a na swędzenie przepisał fenistil- bez recepty
Przedtem smarowałam oilatum ale nie schodziło tak szybko jak po tej pierwszej maści
stawiam na 3-dniowkei znów mam problem - proszę o pomoc......
Antek przez trzy dni miał podwyższoną temperaturę - do wczoraj. Przez te trzy dni mało jadł. Poza tym żadnych innych objawów.
Dzisiaj wyszły mu na całym ciele drobne czerwone kropeczki....
czy to mogła być trzydniówka? przed chwilą rozmawiałam z ciotką i u mojego kuzyna dokładnie tak wyglądała trzydniówka (3 dni temperatuta i czwarty dzień "kropeczki")
czy alergia? wczoraj zjadł z mojego talerza trochę puree (z masłam i z mlekiem). tych ziemniaków zjadł niedużo.... alergia na masło? mleko? poza tym nic innego nowego nie jadł....
czy jescze cos innego????