Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kondzio od 2 tygdodni na antybiotyku(wlasciwie dwa jeden po drugim),troche jeszcze kaslal a wczoraj mi wlasnie zwymiotował...Dzis wieczorem zrobil 2 mega kupy zolte ,skierdzace jak nie wiem co.Mimo,ze podlozylam podklad do przewijania pod tylek,to wysmarowalam narzute na lozu,jego bluzke i rajstopki.Normalnie sie wylewala...
Od 2 dni nic nie chce jesc,naucyzl sie tez wczoraj wypluwac jedzenie....Cycka dzis zjadl tylko rano...chyba sie moge pozegnac z natralnym karmieniem....Nawet przez sen nie chcial ssac.Dopiero jak dobrze zasnal,to oproznil mi jedna piers.
W akcie desperacji poszukalam probki mleka modyfikowanego(znalazlam Bebiko 2)i mu podalam.Wypil 3 łyki i nie chcial,po chwili zwymiotował...
Jutro lekarz.Mam dosc...
Od 2 dni nic nie chce jesc,naucyzl sie tez wczoraj wypluwac jedzenie....Cycka dzis zjadl tylko rano...chyba sie moge pozegnac z natralnym karmieniem....Nawet przez sen nie chcial ssac.Dopiero jak dobrze zasnal,to oproznil mi jedna piers.
W akcie desperacji poszukalam probki mleka modyfikowanego(znalazlam Bebiko 2)i mu podalam.Wypil 3 łyki i nie chcial,po chwili zwymiotował...
Jutro lekarz.Mam dosc...