reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Wikusia chyba ma zapalenie krtani, po popołudniowej drzemce usłyszałam szczekający kaszel:zawstydzona/y:Teraz wiem skąd ta nieprzespana noc, coś musiało już się wykluwać, może ją bolało w gardle i dlatego płakusiała. Jutro o 9 czeka nas pediatra:confused:, ja też chora, leci mi z nosa i gardło okropnie boli:-(

Małgosia też chora:-( Zaraz idziemy do lekarza.
Życzymy zdrówka wszystkim dzieciaczkom:tak:

reklama
Duzo zdrowka dla wszystkich Bączków!!!:tak:

Te chorobska sa przerazajace w tym roku....mojej kolezanki dziecko(ma 6 miesiecy) jest juz od miesiaca albo na antybiotykach, albo zastrzykach....i starszy tak samo....:szok:Biedna nie wie juz co ma robic:no:

Te chorobska sa przerazajace w tym roku....mojej kolezanki dziecko(ma 6 miesiecy) jest juz od miesiaca albo na antybiotykach, albo zastrzykach....i starszy tak samo....:szok:Biedna nie wie juz co ma robic:no:
prawda normalnie szok:szok:

a u mnie poprawa wreszcie:tak:Patryk zaczał jesc (w ciagu dwoch dni zjadl 5 chrupek i jajecznice z 2 jaj na maselku)
a Weronice udało mi sie zbic temperature :tak: byle do przodu jutro idziemy do learza na kontrole

U nas na nieszczęście katar i kaszel sie zaczyna!!!:zawstydzona/y::-( Chyba lekarz nas nie minie :no::no: Daje witaminę C od miesiąca i zakrapiam nosek znowu, ale na nic to...

A jakie wapno podajecie maluchom??

Małgosia ma zapalenie krtanii:-( Dostała antybiotyk i czekamy na poprawę:zawstydzona/y:
Wikunia też ma zapalenie krtani, ale nie ma antybiotyku, bo to podobno wirusowe i bez gorączki i antybiotyk niepotrzebny, dostała clemastin, salbutamol w razie trudności z oddychaniem, eurespal i stodal, wszystko w syroppie, mozna się załamać, żeby to wszystko podać:zawstydzona/y:. Ze mną też niewesoło, w każdym razie straciłam głos:confused:

reklama
Wikunia też ma zapalenie krtani, ale nie ma antybiotyku, bo to podobno wirusowe i bez gorączki i antybiotyk niepotrzebny, dostała clemastin, salbutamol w razie trudności z oddychaniem, eurespal i stodal, wszystko w syroppie, mozna się załamać, żeby to wszystko podać:zawstydzona/y:. Ze mną też niewesoło, w każdym razie straciłam głos:confused:

Rzeczywiście dużo tego:-(

U nas pojawiła się gorączka i lekarka przepisała Ceroxim. Ale to paskudztow jest takie gorzkie, że Małgosia nie chce połknąć i wszystko wypluwa:baffled:

Do góry