reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

MI TEZ sie bardzo smutno zrobilo z powodu JULCI. ZYcze jej aby raczka jak najszybciej sie zrosla i Ciebie Nuska tez bardzo mocno sciskam!!!

reklama
Jeszcze raz dziekuje za mile slowa....kochane jestescie:tak:

A ja juz mam dosc...Julcia chce chodzic na czworaczka, a nie moze ciagle nosze ja na rekach...i zaczyna sie buntowac:-:)-:)-:)-:)-:)-(
jak mam wytlumaczyc 9 miesiecznemu dziecku ze nie wolno:confused::confused::confused::confused:

jejku, nuska, biedna Juleczka, tak sie musi teraz męczyć :-(, wspólczujemy wam...
chyba lepiej jakby miała ten gips jednak, ale skoro takie są metody to trudno
całuski dla Juleczki
trzymajcie sie dzielnie

Dziewczyny, moze Wy mi pomozecie? Od jakiegos czasu Milenka na twarzy (szczegolnie na czole) ma taka jakby kaszke. ALe jest ona widoczna tylko pod swiatlo i praktycznie gdyby nie to, ze uwaznie sie Milence przygladam,to moglabym tego nie zauwazyc. Nie mam pojecia od czego moze to byc. Jesli juz to moglo to wyskoczyc po podaniu Milence kanapki z maselkiem. No albo to jest cos "konatktowego". Wiem ze niektore z Was maja dzieci ze skaza bialkowa. Jak ona sie objawia?

Karolina, a moze to od czapeczki?:confused: zobacz co ma w skladzie.

bo skaza bialkowa to raczej czerwone policzki, a jesli krostki to tez chyba czerwone. przynajmniej u nas tak bylo:tak:

Nuska, ja sie dziwie dlaczego jej gipsu nie zalozyli. sa teraz takie cienkie oddychajace, a z tym spokojnie moglaby sie przemieszczaca ty byc sie nie stresowala. tylko nie wiem jak z kapiela:confused:

reklama
Niestety nie mam dobrej wiadomosci:-:)-:)-:)-:)-(
Julcia ma zlamana raczke w nadgarstku......ryczec mi sie chce:-:)-:)-:)-(
Nie ma jej w gipsie, bo lekarz stwierdzil ze nie bedzie jej unieszczesliwial do konca....mowi ze dzieci maja bardzo mocne okostne ze nie trzeba tego robic, ale przez 3 tygodnie ZERO CHODZENIA NA CZWORACZKA I OBCIAZANIA TEJ RACZKI ....24/h chronic ja przed wszystkim:sorry2::dry::no::wściekła/y::-:)-:)-(
nie wiem jak to bedzie, jestem przerazona....

Nuśka, jestem w :szok::szok::szok:, bardzo mocno trzymamy kciuki, chyba bardziej za Ciebie żebyś upilnowała swoją małą łobuziarę. Będzie napewno dobrze, za 3 tygodnie nie będzie ani śladu po złamaniu.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry