reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Dziś mój synuś tak śpieszył na przywitanie tacie na czworakach, ze ujechała mu rączka i walnął buźka o podłogę...

patrze a tu tyle krwi :szok::szok::szok: w szoku nie wiem co robić, co sie stało?? lało sie jak nie wiem co.. szczęście w nieszczęściu, ze tylko wargę rozciął, a nie wybił zębów:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bidulek zapłakany dotknąć sie nie dał, warga spuchła w oczach, zimne okłay nie pomogły...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Biedny Filipek:-( teraz to dopiero zaczynają dzieciaczki wywijać

a co do kropelek to ja daje ciągle 2 (Vigantolu)
a na podusi Emilka spi od początku ale płaskiej :tak:

Oli śpi w łóżeczku na poduszce-klinie, a w naszym łóżku ma małą poduszeczkę, uwielbia się w nią wtulić.

Kupiłam dziś wreszcie krem na mróż i wiatr, a konkretnie Krem na każdą pogodę Nivea Baby.

Jenni dzisiaj jest niemozliwa glowa mi juz peka od 15 jest tak marudna nic tylko placze lub marudzi niechce jesc ani sie bawic jednym slowem tragedia:-:)wściekła/y:

zeby ida IRTASia jak nic!!!!!:szok::-D

ja mam pytanie do mam karmiacych piersia:
ile razy karmicie obecnie Wasze Skarbki w dzien i ile razy w nocy?:confused::confused:

mam nadzieje ze to zeby susuali ,Jenni wkoncu zasnela ale miejsca znalesc sobie nieumiala , ja jej poprostu niepoznaje z radosnej dziewuszki zrobila sie maruda do potegi .
Ona spi a mnie glowa dalej boli mam juz dosyc buuuuuuuuuuuuuuu:-(

reklama
irtasia poforuj troche wyzal sie to Ci przejdzie..mi zawsze przechodzi....;-):-) no i zajrzyj do buzki czy sie cos nie wylega a jesli tak to masc Dentinox i moze bedzie lepiej!!!! (notabene u nas dzien wygladal podobnie he he)

Do góry