reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
No to widzę, że mogę śmiało dawać taki duży słoik obiadku.
Pewnie Kasiad,:tak::tak: jak już od miesiąca daje Filipowie 200ml zupy wcina równo wszystko:-p:-p

A dziewczyny, bureczek to czerwony??? No i martwi mnie ten słodkawy smak, bo Filip tego właśnie nie lubi w jedzeniu obiadowym :-:)-:)-(

Kasiad a jaką ty dynie dodajesz, kupujesz taka całą czy jak? bo ja szczerze mówiąc nie widziałam nigdzie dyni u nas na ryneczku...może słabo sie przyjrzałam..

U nas był już krupniczek i smakował przednio...najbardziej jednak brokuły podchodzą, chyba po mamie:-p:-p:-p

moj Szymek to ledwo taki maly zje i na koniec juz glupka trzeba robic.

no a my jako opieka zaczynam 2 kurs plywania od jutra i tak az do wiosny. :-D

Kasiad a jaką ty dynie dodajesz, kupujesz taka całą czy jak? bo ja szczerze mówiąc nie widziałam nigdzie dyni u nas na ryneczku...może słabo sie przyjrzałam..

Nie wiem, jak Kasiad, ale ja kupuję dynię na rynku, sprzedają w całości albo w kawałkach, tak ok 1 kg lub więcej. Teraz jest już sezon, powinnaś znaleźć:tak:

Kurcze, Lenka nie jada tak dużo, bo w ciągu dnia oprócz cycków, to caly czas ok. 120 ml kaszki + 140 ml mleka z kaszką kukurydzianą + 125 deserku + 125 ml obiadku (i to jest max jaki zje) a wagowo jest najcięższa :angry: chyba rośnie mi mały grubasek :-(

Kurcze, Lenka nie jada tak dużo, bo w ciągu dnia oprócz cycków, to caly czas ok. 120 ml kaszki + 140 ml mleka z kaszką kukurydzianą + 125 deserku + 125 ml obiadku (i to jest max jaki zje) a wagowo jest najcięższa :angry: chyba rośnie mi mały grubasek :-(
Wydaje mi się, że jak na dziecko cycusiowe, to je bardzo dużo. Przecież jeszcze wszystko uzupełnia Twoim mlekiem. Majka zjada może połowę z tego. Nie je żadnego obcego mleka. Wieczorem, jeżeli chce Sinlac, ale ok. 70-80 to jest max.

hej Dziewczyny.... Czy Moge Podac Malej Paracetamol Na Noc Po Mimo Ze Nie Ma Goraczki????
jest Strasznie Przeziebiona, Ma Katar I Kaszel...a Nie Dalam Jej Syropku Przed 17 I Teraz Juz Za Pozno:-(
biedaczysko Moje Sie Tak Meczy...

reklama
Do góry