reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Cześć kochane.Mam mało czasu na BB,bo moje dziecię chore.Kaszle,kicha,no i pediatra stwierdziła czerwone gardełko_Od wczoraj Kuba tylko na rękach,noc do kitu.Wolne chwile,to jak zaśnie,ale budzi się co chwilkę przez zatkany nos i płacze.O znów się budzi,pa!

My też zyczymy szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!

Dziewczynki od września chciałabym zapisać się z mała na basen-ona uwielbia wieczorne kąpiele to może jej się spodoba-macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Ja tez sie przyłączam do prośby, pracuje w wydawnictwie medycznym wiec mam do czynienia z lekarzami i oni twierdzą, że basen dla niemowląt to jakbym kapała dziecko w nocniku :no::-( i narazie sobie dałam spokój

reklama
to dotyczy chrzesniaczki męza3 miesiecznej Martynki:
Martynka ma duze znamie na plecach wiec pediatra skierował ja do chiruraga , ta powiedziała ze naczyniak zaczyna miec białe kropki co swiedczy o tym ,ze bedzie znikał ale nie o to chce spytać...
sprawdziała tez jej szyjke i stwierdziła ,ze w jedna strone mała nie do konca odchyla głowe i przepisała masc HYDROKORTYZONUM- :szok:
ja wiem, ze to jest steryd ale na wszelkie wypryski , uczulenie i inne takie i co to ma wspólnego z tym , ze miłoby rozliuznic miesień:confused:
moze jest ktos kto mnie uswiadomi :confused::cool2::zawstydzona/y:

a my z Szymonem ukonczylismy letni kurs nauki plywania i od 15 wrzesnia zaczynamy zimowy. uważam basen za cudowna sprawe jesli dziecko lubi wode. Szymon jest super szczęśliwy az fika jak widzi wode. no i uwazam ze jest bardziej spokojny bo poznaje lepiej swoje ciałko.

a co do lekarzy to tak samo jak ze szczepionkami co głowa to inna opnia ja polecam.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:BASEN JEST SUPER :tak::tak::tak:

Agusia, ja pierwsze słyszę. Wszelkie takie odchylenia chyba najpierw powinien zobaczyć rehabilitant i ewentualnie zalecić ćwiczenia a nie zaraz maść ze sterydami. Ja bym dziecka nie faszerowała sterydami tylko poszłabym do innego lekarza.

a ja muszę zadzwonić do przychodni żeby mi powiedzieli jakią serią była szczepiona Lenka, bo w książeczce ma tylko napisana nazwę i date szczepienia :-(

reklama
Do góry