reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
dzis moj synek zrobił zielonkawą kupcie nie byla taka twarda ale mysle po czym to moze byc taki kolor:szok::szok::szok:moze po kaszce??jagodach?? bo to jedyne nowosci. a moze cos sie dzieje a ja nie wiem.:szok::szok::szok::szok:

Karola spokojnie,na pewno coś z nowości nie służy maluchowi.U Kuby zielone kupki były po soku winogronowym.:tak:Dokładnie przeanalizuj jadłospis Twojego Bąbla.

dzis moj synek zrobił zielonkawą kupcie nie byla taka twarda ale mysle po czym to moze byc taki kolor:szok::szok::szok:moze po kaszce??jagodach?? bo to jedyne nowosci. a moze cos sie dzieje a ja nie wiem.:szok::szok::szok::szok:
Oli też czasami zrobi zieloną kupę. Nie przejmuję się tym, bo nie ma objawów bólu brzuszka czy śluzu w kupie. To pewnie zależne jest od tego co zje.

zielona kupa to poprostu oznaka tego ze dziecko nie poradziło sobie ze strawieniem czegos co zjadła mama albo sam dzic
ale jesli nic innego temu nie towarzyszy to oki
nie ma powodow do zmartwien

Ja tu z Wami gadu gadu, a moje dziecko zeszło samo z leżaczka (zapomniałam jej przypiąć :sorry:). Tomek widział to ale ponieważ Oli ześlizgiwała się bezpiecznie i powoli, pozwolił jej na to. No i zasuwa teraz po podłodze.

reklama
no i analiza kolorowa rano kaszka z jablkiem pozniej jablko plus jagody nastepnie zupka marchewkowa no i cycus miedzy tym wszystkim moze to wszystko razem tak zrobilo. no troche sie napinal aby sie zalatwic i poplakiwal ale jak wystartowal to szlo ok ;-)

moze przesadzam.ale dzis byl troche marudka i mial dzien przytulaka tylko mama mama i mama i jej raczki

Do góry