reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Kurcze,a ja czesto zostawiam Martyne na naszym lozku i ide sobie do lazienki czy gdzies. wydawalo mi sie ze takie turlajace sie dziecko potrzebuje troche wiecej czasu na to zeby sie przesunac po calym lozku i spasc :eek:

reklama
Teraz juz nie ma co ryzykowac.Wkladam malego do lozka,albo rozkladam mu gruby koc i klade na mate.Z niej juz tez wypelza.Co spojrze na niego,to jest w innej pozycji;-):tak:

Ja już też po zsunięciu się Oliwki z naszego łóżka nie zostawiam jej nawet na sekundę. Jak muszę wyjść to albo łóżeczko albo podłoga. Chętniej łóżeczko, bo mi skubana przesuwa się na macie i liże panele podłogowe :baffled: Także jak leży na macie też muszę mieć na nią oko :eek:

Kasiad :-D:-D:-D.Mi ostatnio Kondzio sie zturlal z maty a wykladizne i gryzl mojego kapcia:szok::-D.Dopiero dzieciaki krzyku narobily i zauwazylam:sorry2::baffled:

Jak muszę wyjść to albo łóżeczko albo podłoga. Chętniej łóżeczko, bo mi skubana przesuwa się na macie i liże panele podłogowe :baffled: Także jak leży na macie też muszę mieć na nią oko :eek:

Kasiad :-D:-D:-D.Mi ostatnio Kondzio sie zturlal z maty a wykladizne i gryzl mojego kapcia:szok::-D.Dopiero dzieciaki krzyku narobily i zauwazylam:sorry2::baffled:

:-D:-D:-D co te dzieciaczki nie wymyślą ;-)

A Kuba uwielbia jak mu "myje" dwa jego zębole szczoteczką(taką specjalna oczywiście),więc wtedy do woli mogę oglądać jego dziąsełka.Nadal czekamy na górne ząbki.Na "wyjściu" są już: górna prawa jedynka i (nietypowo)górna lewa dwójka.:tak::tak:
U nas w taki razie chyba też szykuja się górne zęby bo Tośka strasznie marudna jest od kilku dni...Ale tak szybko te górne wychodzą???Nie wiedziałam!!!:szok::szok::szok:

he he KAsiad, Tycia, :-);-)LAilusia tez sie dzis turlala po podlodze jakby to od lat robila, aby bylo jej wygodnie polozylam koldre, ale i ta nie starczyla, Laila poturlala sie prawie na dugi koniec pokoju, no ale dywan mamy mieciutki wiec jest ok...

a moja sie nie turla:sick:
kilka razy jak ja zostawiłam na macie to przekreciła sie z plecków na brzuch i to wszystko:crazy:

reklama
Heheheh Tycia, aż dziwne, że te nasze dzieciaki nie dostały jeszcze biegunki.
Odkąd Oli mi liże panele (coś się się wyjątkowo to spodobało, bo widzę nieraz jak celowo się przesuwa w ich stronę) to krzyczę na starszaków jak mi włażą w butach do pokoju. Na dodatek jak wyliże te panele to potem przesuwa ręką po tych mokrych panelach i rozmazuje ślinę. Normalnie sobie super zabawę znalazła :angry:

Do góry