reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Oliweczka, ale ta Twoja Zosia szybko się rozwija!!niesamowite!! Gratulacje dla Niej i wielkie brawa!!:tak:

Oliweczka, brawo dla Zosi za ząbka. A ja trzymam kciuki za to, ze by nasze jeszcze nie wyszły zanim nie wypijemy całego żelaza, żeby mógł być tak piękny i biały jak Wasze.
Dziewczyny, a co myślicie o podawaniu dzieciom Zyma fluoru. Ja podawałąm Madzi w tabletkach dopiero od 5-ego roku. Ale st też dla niemowląt w kropelkach po 6-tym miesiącu. Po problemach Madzi z mleczakami byłam przekonana, ze powinnam podać już kropelki. Ale teraz jest cisza o tym specyfiku i nie wiem co myśleć.

nuśka a może to kosmetyk jakiś ?:confused: nie zmieniłaś Julci np. kremu ochronnego ?:confused: albo może Ty zmieniłaś np. balsam do ciała i w kontakcie Jej skóry z Twoją tak wyszło ?albo proszek do prania ? bo wygląda paskudnie :-(

Madzik, nie zmienilam balsamu, proszku ani zadnego z jej kosmetykow:no:
Wlasnie wrocilysmy od lekarza. Stwierdzila, ze najprawdo[podobniej jest to po pomidorach:zawstydzona/y:jadlam dwa dni pod rzad z nich salatke:zawstydzona/y:
Julka dostala calcium i mam ja kapac w oliatum.
No i przykazanie o jedzeniu gotowanych warzyw, nie jedzeniu cytrusow itp.:zawstydzona/y:
tak przez 2 tyg. i wracac znowu do normalnego jedzenia wprowadzajac wszystko po malu.....
Na szczescie, ze jej to nie swedzi, ogolnie tak jakby tego nie bylo:dull::confused:

No to całe szczęście, ze jej to nie swędzi, bo by się bidulka męczyła.
Oliwce na szczęcie pomidory nie szkodzą, jem ich bardzo duzo.

Dziś cały dzień przy karmieniu Oli gryzie mi dziąsłami brodawkę :baffled: I to kilka razy w ciągu każdego karmienia. Nie jest to przyjemne :growl:

Majeczka też tak robi i od wczoraj popłakuje przy karmirniu. Widocznie te ząbki są już gdzieś blisko, chociaż ja tam nic nie widzę.

reklama
Majeczka też tak robi i od wczoraj popłakuje przy karmirniu. Widocznie te ząbki są już gdzieś blisko, chociaż ja tam nic nie widzę.
Ja Oliwce w ogóle nie mogę zajrzec do buzi, kiedyś jeszcze można było podstępem, a teraz zaciska buzię i za cholerę nie mogę jej otworzyć.

Do góry