agusia9915
Matka wariatka
Ja zdaje sobe sprawe ,ze bolace brodawki sa wynikiem złego chwytanie dziecka.Tylko ze mała chwyta prawie zawsze (teraz )prawidłowo ale jak nie chwytała to tak mi je załatwiła ,ze mam takie 0.5 milimetrowe pekniecia z ktorych co jakis czas jak mocniej zassa to leci krew (bardzo duzo)
Staram sie wtedy karmic z nakładka ale nie ma róznicy krew i tak
leci. No i wtedy ona wyje ja niemam jej z kim zostawic zeby sciagnac mleko . Chwytam butle i nutramigen i robie .
Czasem zdaza sie ze próbuje jeszcze raz i troche sciaga jeszcze po butli.
Kiedys karmiłam ja z jednej piersi i wystarczało a od 2 dni daje jej dwie i ma mało, piłuje tak jape, ze nie wyrabiam:sick:
Wczoraj dałam jej pierś prawa , potem lewa , bujałam i piłam zeby produkcja szła i po 20 min znów piers prawa i lewa no i dalej piałował jape dałam 120 ml. nutramigenu dalej piłowała i znów 120 nutamigenu i dopiero sie uspokoiła .
a tak apropo tesciowej
to po tych 2 porcjach butli wczorajszych
dzwonek do drzwi i kto tesciowa
dobrze ze SARA była najedzona oczywisci obudzili mi mała, i na raczki
jak ja brała to mala sie smiała ale jak miała ja juz na rakach to ryk ale jaki :-)
zabrałam ja od niej i spokój
DOBRE DZIECKO
ja chce karmic piersi i wime ze karmienie nie boli
ja krmie to powtarzem sobie wmyslach słowa KASI ze '' leci mleczko, mam duzo mleka '' barzdo czesto działa
Kasiad I TYCIA - ja jestem wam wdzieczna bo gdyby nie wy to nie wiem czy juz dawno bym sobie nie odpusciła
DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staram sie wtedy karmic z nakładka ale nie ma róznicy krew i tak
leci. No i wtedy ona wyje ja niemam jej z kim zostawic zeby sciagnac mleko . Chwytam butle i nutramigen i robie .
Czasem zdaza sie ze próbuje jeszcze raz i troche sciaga jeszcze po butli.
Kiedys karmiłam ja z jednej piersi i wystarczało a od 2 dni daje jej dwie i ma mało, piłuje tak jape, ze nie wyrabiam:sick:
Wczoraj dałam jej pierś prawa , potem lewa , bujałam i piłam zeby produkcja szła i po 20 min znów piers prawa i lewa no i dalej piałował jape dałam 120 ml. nutramigenu dalej piłowała i znów 120 nutamigenu i dopiero sie uspokoiła .
a tak apropo tesciowej
to po tych 2 porcjach butli wczorajszych
dzwonek do drzwi i kto tesciowa
dobrze ze SARA była najedzona oczywisci obudzili mi mała, i na raczki
jak ja brała to mala sie smiała ale jak miała ja juz na rakach to ryk ale jaki :-)
zabrałam ja od niej i spokój
DOBRE DZIECKO
ja chce karmic piersi i wime ze karmienie nie boli
ja krmie to powtarzem sobie wmyslach słowa KASI ze '' leci mleczko, mam duzo mleka '' barzdo czesto działa
Kasiad I TYCIA - ja jestem wam wdzieczna bo gdyby nie wy to nie wiem czy juz dawno bym sobie nie odpusciła
DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!