reklama
Kasiu pozwole sie wtracic!Jezeli karmisz piersia to dziecko moze długo nie robic kupki,ale jezeli twojemu synkowi nic nie dolega,bole brzucha jakies kolki to sie nie przejmuj.A jezeli nie karmisz piersia i dzidziusia boli brzuszek to mozesz uzyc czopka glicerynowego.Pomaga :~Moja corka karmiona wylacznie piersia robi kupki raz na tydz : :
K
kasiula matula
Gość
moja Emila jak karmiłam piersią robiła kupke czasem raz na tydzien
wiec nie martw sie jesli brzuszek nie doskwiera bedzie ok
wiec nie martw sie jesli brzuszek nie doskwiera bedzie ok
K
KingaP
Gość
dzieci powinny już coraz rzadziej zaciskać rączki w piąstki, ale chyba nic sie nie dzieje, jeśli jeszcze zaciskają...
A powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaki też preferują jedną stronę trzymania główki podczas spania? Moja uwielbia spać na lewym boczku, jak ją przekręcam na prawy, jest bunt
A powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaki też preferują jedną stronę trzymania główki podczas spania? Moja uwielbia spać na lewym boczku, jak ją przekręcam na prawy, jest bunt
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Kasia, moj Karol zaciska piastki lub pokazuje fige z makiem to nic niepokojacego, dzieci w tym czasie dopiero zaczynaja coraz czesciej otwierac dlonie ale to nie znaczy ze maja je miec juz caly czas otwarte - nie martw sie. A co do trzymania glowki na jednym z boczkow, to tez wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic - przeciez kazdy z nas ma swoja ulubiona strone na ktorej spi (taka jest moja teoria i mam nadzieje ze sie nie myle )
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip też zaciska piąstki i woli spać na lewym boczku. Ale ja go uparcie kładę raz na tym, raz na tym
Mam tylko nadzieję, że to nie ma nic wspólnego ze słuchem... bo jeszcze w szpitalu przy badaniu słuchu lewego uszka wyszła kontrola i idziemy 15 maja na pełne badanie do poradni audiologicznej. Ale staram się myśleć pozytywnie, bo urodził się o 13:35 w środę, a do domku zostaliśmy wypisani już w piątek o tej samej porze, więc możliwe jest, że miał jeszcze w uszkach resztki mazi płodowej.
Mam tylko nadzieję, że to nie ma nic wspólnego ze słuchem... bo jeszcze w szpitalu przy badaniu słuchu lewego uszka wyszła kontrola i idziemy 15 maja na pełne badanie do poradni audiologicznej. Ale staram się myśleć pozytywnie, bo urodził się o 13:35 w środę, a do domku zostaliśmy wypisani już w piątek o tej samej porze, więc możliwe jest, że miał jeszcze w uszkach resztki mazi płodowej.
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
moj tez zaciska pisatki i tez trzyma glowke po jednej stronie...................juz tez myslalam zeby isc z nim do jakiejs poradni
czasami robi taki mostek tak wygina glowe i nogi do tylu-ale to np jak jest zdenerwowany i nie wiem czy to normalne czy mam sie niepokoic?
czasami robi taki mostek tak wygina glowe i nogi do tylu-ale to np jak jest zdenerwowany i nie wiem czy to normalne czy mam sie niepokoic?
Podziel się: