ja dawałam Espumisan - w kroplach; teraz daję mu przed każdym karmieniem 3-4 łyżeczki herbatki z koperku (ziółka z Herbapolu)- nie słodzę i jakoś się przyzwyczaił.. Podobno jeśli chce się ją dosłodzić to trzeba zagotować z cukrem bo jak się posłodzi już przygotowany wywar to maluchy mają wzdęcia...Tylko nie można jej dawać dłużej niż 3 tygodnie pod rząd.
ja normalnie siadałam już drugiego dnia, po turecku też ... Bolało mnie jak za dużo łaziłam... Teraz już jest dobrze
Krzymek coś marudny ostatnio - wcześniej usypiał przy jedzeniu i spał ładnie a teraz co chwilę się wybudza i płacze... Nie wiem co się dzieje. Pojawił mu się odczyn po szczepionce na gruxźicę (robionej jeszcze w szpitalu) - może go to boli?
ja normalnie siadałam już drugiego dnia, po turecku też ... Bolało mnie jak za dużo łaziłam... Teraz już jest dobrze
Krzymek coś marudny ostatnio - wcześniej usypiał przy jedzeniu i spał ładnie a teraz co chwilę się wybudza i płacze... Nie wiem co się dzieje. Pojawił mu się odczyn po szczepionce na gruxźicę (robionej jeszcze w szpitalu) - może go to boli?