reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Sylwuś- mam nadzieje że Kacperek ..już dzisiaj lepiej się czuje ...ale skąd taka wysoka goraczka ..bidulek????

Azik - biedne chłopaki ..skąd taka goraczka ...???

reklama
u Bartka zapalenie oskrzeli wysyłane najprawdopodobniej atakiem uczulenia :(

dziś jest lepiej, dużo lepiej, temperatura w nocy masakra, ale od rana utrzymuje sie tylko ok 38.

chyba antybiotyk zaczął działać, no i dzisiaj zjadł kawałek bułeczki.

ja właśnie wróciłam ze strajku...

azik u nas tez taka nocka tem.39-40...........teraz odpukac nie ma...........za to kupki brzydkie,wodniste i ze sluzem:-:)baffled:choc nie ma ich duzo od rana 2 ale brzydkie sa

a ma ktoras w domu orsalit?zgubilam ulotke i nie wiem w razie co jak to rozcienczyc(na 12kg masy)

Catherinka - Bartuś już prawie stanął na nogi

za to mam wyniki wymazu Piotrusia, po wczorajszym 40 stopniach temperatury dzisiaj już ok 37, ale są pneumo ... znowu :(

zastanawiam się czy to nie przez tą piep... szczepionkę do nosa co dostał od laryngologa, wszystko się zaczęło po niej, pewnie był już jakiś gorszy a laryngolog mu jeszcze dowalił gotową pożywką.

jak wczoraj przyszłam z pracy i zobaczyłam na termometrze 40.4 normalnie zdębiałam, a jeszcze zadzwoniłam do laboratorium i usłyszałam ze pneumo, zaraz pojadę i dowiem się na co wrażliwe, bo nie wiem czy to , co dostaje jest trafione.

Wracając do tematu bucików: gdzie można zobaczyć/kupić te Superfit i Geoxy? Są może w jakiś sieciach? Patrzyłam w necie, to Superfity tylko na allegro chyba...

reklama
Catherinka - ja wlaśnie tez szukałam superfitów:tak::-D:-D i znalazłam informacje że Super fity dostepne sa w sieci sklepów z obuwiem HUMANIC ..a geoxy to w duzych centrach handlowych sa salony GEoxa..u nas w sklepie Bartka sprzedawane tez są GEOXY:-D

Do góry