reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

normalnie wariatka:-D:-D osinka jesteś...
nie zachęcaj..
w środę mam konkurs o przedłużenie kontraktu. Bóg tylko wie z jaką dziką satysfakcją powiedziałabym tym moim profesorkom " a właściwie to ja dziękuję, pie....ę całą fizykę, instytut, wieczną pracę w piwnicy, cyferki, pompy i nadętych dupków" i wyszłabym pięknie trzaskając drzwiami:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D - to by dziadki mogły zawału dostać! - nie żebym Cię podpuszczała:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
sama nie wiem skąd biorę siłę!! zamiast spać do 5:30, to dzisiaj obudziłam się o 4:30 i już wstałam, bo nie mogłam się doczekać kiedy pójdę do pracy :cool2:

dzisiaj zastanawiałam się nad pracą w weekend :rofl2: ale w mniejszych godzinach... płacą podwójną stawkę
nooo pracę za godziwą stawkę to generalnie da się lubić :tak::tak::tak::tak:
a co Twoja rodzinka - jakie sa pierwsze rakcje po wyjeździe?

oj, to odkryłaś dlaczego aż tak mocno nie tęsknię za swoją :-)

no właśnie... cooo?

a co maja mówić, to moje życie i moja decyzja, nie rodziny :-p

ojciec jest zadowolony, ale myśli że wrócę z kasą i wyremontuję mu dom na starość i z nim zamieszkam :cool2:

a co myśli teściowa nie wiem, bo ona nie chce żebyśmy do niej dzwonili - zżera jej z konta kasę (ma tylko komórkę na doładowanie), więc w nosie - nie mamy z nią żadnego kontaktu

Osinko po tych zachetach bedziesz chyba musiala zalozyc jakies schronisko dla kolezanek z bb opuszczajacych Polske dla lepszych plac i niskich cen ubran:-D Ja juz coraz chetniejsza sie robie na wyjazd...

ej kobietki, nie podpuszczajcie:-D:-D a swoją drogę komisja profesorków to nie takie całkiem dziadki:tak: szczerze pisząc właściwie byłoby jeszcze na kim oko zawiesić;-);-)
ale stawka godzinowa marna oj marna:-):-)

reklama
Do góry