reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

normalnie wariatka:-D:-D osinka jesteś...
nie zachęcaj..
w środę mam konkurs o przedłużenie kontraktu. Bóg tylko wie z jaką dziką satysfakcją powiedziałabym tym moim profesorkom " a właściwie to ja dziękuję, pie....ę całą fizykę, instytut, wieczną pracę w piwnicy, cyferki, pompy i nadętych dupków" i wyszłabym pięknie trzaskając drzwiami:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D - to by dziadki mogły zawału dostać! - nie żebym Cię podpuszczała:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
sama nie wiem skąd biorę siłę!! zamiast spać do 5:30, to dzisiaj obudziłam się o 4:30 i już wstałam, bo nie mogłam się doczekać kiedy pójdę do pracy :cool2:

dzisiaj zastanawiałam się nad pracą w weekend :rofl2: ale w mniejszych godzinach... płacą podwójną stawkę
nooo pracę za godziwą stawkę to generalnie da się lubić :tak::tak::tak::tak:
a co Twoja rodzinka - jakie sa pierwsze rakcje po wyjeździe?

oj, to odkryłaś dlaczego aż tak mocno nie tęsknię za swoją :-)

no właśnie... cooo?

a co maja mówić, to moje życie i moja decyzja, nie rodziny :-p

ojciec jest zadowolony, ale myśli że wrócę z kasą i wyremontuję mu dom na starość i z nim zamieszkam :cool2:

a co myśli teściowa nie wiem, bo ona nie chce żebyśmy do niej dzwonili - zżera jej z konta kasę (ma tylko komórkę na doładowanie), więc w nosie - nie mamy z nią żadnego kontaktu

Osinko po tych zachetach bedziesz chyba musiala zalozyc jakies schronisko dla kolezanek z bb opuszczajacych Polske dla lepszych plac i niskich cen ubran:-D Ja juz coraz chetniejsza sie robie na wyjazd...

ej kobietki, nie podpuszczajcie:-D:-D a swoją drogę komisja profesorków to nie takie całkiem dziadki:tak: szczerze pisząc właściwie byłoby jeszcze na kim oko zawiesić;-);-)
ale stawka godzinowa marna oj marna:-):-)

reklama
Do góry