reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
osinka, Ty masz chyba jakieś ukryte turbodoładowanie
ale pisz nam tak więcej, ja też mam nadzieję że to zaraźliwe
i też nie wiem czy nie będziemy musieli wyjechać, więc czytam Cię z radością
pozdrowienia serdeczne.
nawet nie masz pojęcia Kasianka jaka jestem szczęśliwa!!! z różnych względów! :-)
jakby co to przyjeżdżaj do High Wycombe, u mnie przyjmą Cię od ręki, potrzebują do pracy :-) może będziemy mieszkały w 1 domu
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinko - to pięknie się obkupiłaś pozazdrościć, aż boję się zapytać co K. na te majteczki i biustonosze, pisz nam koniecznie o wszystkim
stwierdził, że w końcu będzie miał spokój, bo narzekałam, że nie mam co ubrać :-)
(nie ma to jak męskie praktyczne myślenie) ;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
osinka, Ty masz chyba jakieś ukryte turbodoładowanie
ale pisz nam tak więcej, ja też mam nadzieję że to zaraźliwe
i też nie wiem czy nie będziemy musieli wyjechać, więc czytam Cię z radością
pozdrowienia serdeczne.
sama nie wiem skąd biorę siłę!! zamiast spać do 5:30, to dzisiaj obudziłam się o 4:30 i już wstałam, bo nie mogłam się doczekać kiedy pójdę do pracy
dzisiaj zastanawiałam się nad pracą w weekend ale w mniejszych godzinach... płacą podwójną stawkę
normalnie wariatka osinka jesteś...
nie zachęcaj..
w środę mam konkurs o przedłużenie kontraktu. Bóg tylko wie z jaką dziką satysfakcją powiedziałabym tym moim profesorkom " a właściwie to ja dziękuję, pie....ę całą fizykę, instytut, wieczną pracę w piwnicy, cyferki, pompy i nadętych dupków" i wyszłabym pięknie trzaskając drzwiami
nie zachęcaj..
w środę mam konkurs o przedłużenie kontraktu. Bóg tylko wie z jaką dziką satysfakcją powiedziałabym tym moim profesorkom " a właściwie to ja dziękuję, pie....ę całą fizykę, instytut, wieczną pracę w piwnicy, cyferki, pompy i nadętych dupków" i wyszłabym pięknie trzaskając drzwiami
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
normalnie wariatka osinka jesteś...
nie zachęcaj..
powiedz im co o nich sądzisz, a ja Ci jutro wyślę aplikację!! podaj na priv adres
my będziemy pracować, a chłopaki będa na spacery chodzić z dzieciakami :-)
reklama
Podziel się: