reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

osinka, Ty masz chyba jakieś ukryte turbodoładowanie:-D:-D
ale pisz nam tak więcej, ja też mam nadzieję że to zaraźliwe:-D
i też nie wiem czy nie będziemy musieli wyjechać, więc czytam Cię z radością:tak:
pozdrowienia serdeczne.

reklama
Osinko - to pięknie się obkupiłaś:-D:-D pozazdrościć:tak:, aż boję się zapytać co K. na te majteczki i biustonosze:-D:-D:-D:-D, pisz nam koniecznie o wszystkim

kasianko - Ty też?????

i też nie wiem czy nie będziemy musieli wyjechać, więc czytam Cię z radością:tak:
pozdrowienia serdeczne.

nawet nie masz pojęcia Kasianka jaka jestem szczęśliwa!!! z różnych względów! :-)
jakby co to przyjeżdżaj do High Wycombe, u mnie przyjmą Cię od ręki, potrzebują do pracy :-) może będziemy mieszkały w 1 domu :-D

pozdrowienia serdeczne.

sama nie wiem skąd biorę siłę!! zamiast spać do 5:30, to dzisiaj obudziłam się o 4:30 i już wstałam, bo nie mogłam się doczekać kiedy pójdę do pracy :cool2:

dzisiaj zastanawiałam się nad pracą w weekend :rofl2: ale w mniejszych godzinach... płacą podwójną stawkę

normalnie wariatka:-D:-D osinka jesteś...
nie zachęcaj..
w środę mam konkurs o przedłużenie kontraktu. Bóg tylko wie z jaką dziką satysfakcją powiedziałabym tym moim profesorkom " a właściwie to ja dziękuję, pie....ę całą fizykę, instytut, wieczną pracę w piwnicy, cyferki, pompy i nadętych dupków" i wyszłabym pięknie trzaskając drzwiami:-D:-D

Aaaaa to się Kaśka nie znamy:-D:-D już kilka takich akcji odwaliłam. ja skorpion przecie.i mięsem lubię rzucać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale pewnie podwyżkę mi dadzą, więc znów będzie ciężko się zdecydować...

reklama
Do góry