reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

OSINKO Cieszę się, że Wam się układa. Byle do przodu, byle coraz lepiej.
dziękuję!!

zaczyna się powoli układać, choć ja jestem niecierpliwa i chciałabym JUŻ wszystko miec poukładane!!!!

tzn. i NIN (bo czekam jeszcze)
i mieszkanie własne (choć średnio mi się na razie opłaca)
i zacząć już szkołę (a jeszcze nie dzwonili, mają komplet)
i pracę dla K (ale jest problem z Agatką i w sumie moja wypłata wystarczy z zapasem:-) co jest szokiem w porównaniu z PL i naszymi 2 wypłatami)
i 1000000 innych rzeczy:-p;-);-);-)

najważniejsze, że mam internet i Was :-) i konto w banku:-D
\
zmykam się kąpać, u mnie 5:22, wstałam wczesniej, bo nie mogę spać ostatnio w nocy:sorry2:

reklama
Osinko - jesteś niesamowita z tym rannym wstawaniem ... i w ogóle niesamowita z radzeniem sobie :-D:-D trzymaj się (ale nas tu kusisz tą Anglią:tak:)

pisz co ładnego Agatce kupiłaś!!

Maks od jakiegoś czasu ma taką cieniutką podusie - prawie sama powłoczka - dałam mu ją żeby miał coś milusiego do przytulania - śpi raczej z nią a nie na niej:-D

Szym też ma takiego płaskiego placuszka do spania, którego baardzo kocha, ale on od urodzenia NICZYM nie daje się przykryć, więc ta podusia to jedyna pościel (poza prześcieradłem) :-D

Kinia- my właśnie kilka dni temu dalismy Antosiowi pod glowke poduszeczkę , bardzo mu sie podobało spanie na niej:-D:tak::tak::tak: , jakis czas temu kupilismy komplet pościeli antyalergicznej...ale wtedy byl za maly jeszcze przykrywalismy go maleńką kołderką ...wlasciwie kocykiem w powłoczce, ale poniewaz Antek wyrósł teraz postanowilismy że zmienimy. Planujemy takze zmiane łóżeczka , na normalne, mysle ze takie które rosnie razem z dzieckiem ...ale to chyba może w polowie roku . na razie śpi w jeszcze w łóżeczku... na zdjeciowym wkleje fotki Antka jak śpi w nowych piernacikach hehehe:-D:tak:;-):cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

moi śpią od zawsze na małych podusiach - placusiach

specjalnie szukałam pościeli antyalergicznej z płaskimi podusiami i znalazłam

zresztą z mojej pościeli dla maluchów (szytej pod wymiar ) jestem bardzo zadowolona w całości :)

jak ktoś planuje zakup to polecam bardzo hollofil ja ma alerban ale są i odrobinę tańsze nie alerbany (mój)

i podusie w nich to rewelka.

Osinko - jesteś niesamowita z tym rannym wstawaniem ... i w ogóle niesamowita z radzeniem sobie :-D:-D trzymaj się (ale nas tu kusisz tą Anglią:tak:)

pisz co ładnego Agatce kupiłaś!!

Agatce na razie nic nie kupuję, bo już obkupiłam w pierwszym tygodniu przyjazdu :cool2:
dzisiaj sama zaszalałam (wypłata!!!) i kupiłam sobie 3 spódnice (do kompletu do kurtki, która kupiłam wcześniej), 2 x spodnie i bezrękawnik :cool2: aaaaaa i masę seksownych majteczek + 3 biustonosze, bo były straszne przeceny z powodu zbliżającego się dnia matki :-)

kierowca jak po mnie podjechał (byłam w przerwie na lunch) to od razu otworzył bagażnik ihihihihihihi:cool2: i westchnął ehhhh kobiety :szok::-D

właśnie robiłam w domu przymiarki i męczyłam Krzyśka - musiał koniecznie patrzeć i podziwiać hihihi:sorry2:

a z tym wstawaniem, to uwierz koga - ja:sorry2: nie mogę się doczekać kiedy do pracy wyjdę :cool2: strasznie ją lubię!!!

Osinka, Izka podnoszą mnie na duchu - pracę można lubić :)

może to rzeczywiście zaraźliwe :)

ja od dziś mam jedną pracę i zaczynam odpoczywać zarówno od pracy jak i od jednej pensji :)

reklama
moi śpią od zawsze na małych podusiach - placusiach

specjalnie szukałam pościeli antyalergicznej z płaskimi podusiami i znalazłam

zresztą z mojej pościeli dla maluchów (szytej pod wymiar ) jestem bardzo zadowolona w całości :)

jak ktoś planuje zakup to polecam bardzo hollofil ja ma alerban ale są i odrobinę tańsze nie alerbany (mój)

i podusie w nich to rewelka.

Azik - ja właśnie tą pościel mam alerban hollofil... jest rewelacyjna....zresztą ..ja chyba Ci kiedyś o niej wspominałam ..jak szukałaś pościeli dla swoich maluszków ...teraz zastanawiamy sie z moim K nad zakupem dla nas takiej pościeli :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Do góry